Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Сліпий рахунок в Соробан®. Ноу-хау для розвитку дітей!

Школа усного рахунку Соробан®, працюючи в сфері дитячого розвитку з 2013 року, відзначає високий рівень  прояву неймовірних здібностей, які розкриваються у наших дітей. І все це завдяки методиці Соробан®. Коли ми відкрили першу школу в Дніпрі, яскраві і швидкі результати не змусили себе довго чекати. Досягнення дітей рахувати зі швидкістю, з якою ми, дорослі, не встигали навіть побачити число, дивували і захоплювали не тільки батьків, але і всю команду фахівців школи. Учні легко рахували приклад зі  швидкістю кожної  дії, яка дорівнювала 0,5-0,7 секунд. Для порівняння: вже сьогодні наші діти вміють рахувати зі швидкістю 0,1 секунди. https://youtu.be/PQOphUBwAfo Удосконалюючи методику, покращуючи алгоритми програми, ми домоглися результатів, коли дитина змогла уявити до 20 об\`\`єктів (кісточок) і оперувати ними, вирішуючи приклад. Переклавши метод Трахтенберга на рахівниці Соробан, ми також створили методику «Множення без таблиці», в якій знову отримали яскраві результати. Саме результати і потенціал дітей дали нам натхнення рухатися далі в наших розробках. Навчаючись множення за методом без таблиці, діти повинні запам\`\`ятати близько 25 правил і прийомів і використовувати їх, вибираючи за долі секунди, яке з правил застосувати в даний момент. Швидкість мислення дітей нас просто вражала. Ми самі переконувалися в тому, що мозок здатний робити чудеса щодня, потрібно тільки його правильно мотивувати. У множенні 12 множників (а ми вчимо множити числа від 1 до 12 на 1-, 2-, 3- значні числа) виступили тренажерами для мозку, за допомогою яких він прокачував вміння швидко мислити, приймати рішення і робити вибір. Множення стало вищим пілотажем в тренуванні мозку. До ... До того, як ми розробили систему СЛІПОГО РАХУНКУ. Такого немає в жодній школі ментальної арифметики. https://youtu.be/NpPkT-dOzAI

Що таке сліпий рахунок в Соробан®?

Сліпий рахунок в Соробан® - це рівень тренування студентів, коли числа сприймаються на слух. Кожна цифра при цьому має свій звук, причому "+" і "-" сприймаються в різних тональностях. Почутий звук та його тональність потрібно миттєво перевести в знаки і цифри. І все це за долі  секунди. Потім розв язати сам приклад, використовуючи уяву, пам\`\`ять, увагу. При цьому потрібна хороша, навіть відмінна концентрація уваги  на поставленому завданні. https://youtu.be/eLSxmgmM87Y Уявіть, яка робота відбувається в мозку під час сліпого рахунку: Звук у  вусі перетворюється в імпульс і передається на слухові нерви. По нервах імпульс долітає до слухового центру, що знаходиться в корі головного мозку. Мозок обробляє імпульс і переводить його значення в потрібний знак - цифру. Далі права півкуля відтворює цифру на уявлених дитиною рахівницях  і виконує з нею дію. Отриманий результат передається в ліву півкулю і трансформується в числову відповідь. Все це відбувається миттєво. Такий довгий шлях навіть складно  описати словами, а в мозку соробанят він пролітає спалахом.

Навіщо нам в Соробан® тренувати СЛіПИЙ РАХУНОК?

Все досить просто - чим складніше завдання, які ми ставимо мозку, тим якісніше створюються зв\`\`язки між нейронам. Чим частіше ми намагаємося знайти рішення, тим краще ці зв\`\`язки зміцнюються і залишаються на все життя, а це значить, що мозок розвивається активніше і швидше. Наш настрій, розум, радість від життя, залежать від того, як різні ділянки мозку між собою спілкуються, як передають дані, тим самим формуючи нашу пам\`\`ять, розуміння мови, руху тіла, вміння мислити, приймати рішення. Саме так  нейронні з\`\`єднання і забезпечують цю передачу, зв\`\`язок. Сліпий рахунок в Соробан® є відмінним тренажером для нейронних з\`\`єднань. Такий собі спортзал для мозку. Якщо звичайний рахунок в Соробан можна порівняти з фітнесом, множення - з заняттями спортом, то СЛіПИЙ РАХУНОК за методом Соробан® - це Олімпійська підготовка. Тільки для мозку. І як в спорті, щоб все було чітко, правильно і з користю, адже в Соробан® ми контролюємо кожен крок дитини під час  тренувань. У нас вивірена і відточена система, злагоджений алгоритм для навчання. Все контролюється програмою зі штучним інтелектом. Для кожної дитини свій рівень, свої навантаження, чітко підібрані під її можливості і  розраховані на  збільшення цих навантажень для правильних тренувань. У Соробан® ми вкладаємо всі сили і засоби в розвиток, в нові технології, у вдосконалення нашої методики. Ми рухаємося по шляху законодавців розвитку інтелекту і це нам вдається на всі 100%. Читати також:

Сліпий рахунок в Соробан®. Ноу-хау для розвитку дітей!

Скільки годин потрібно займатися Соробан на тиждень

Як мотивувати дитину ходити в Соробан

Відео: https://youtu.be/fCjSrWT0yyA Школа усного рахунку Соробан в Новій Каховці. https://youtu.be/S4xYPDcte3U м. Запоріжжя, старша група двозначний перехід через 100 https://youtu.be/vci63cK0JBs?list=PLMCGm2CpkBxhq3tSDdGD8fFOmLAiN-jWn

Школа усного рахунку Соробан Одеса

   
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.