Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Унікальні розвивальні заняття для дітей у школі Соробан

Проблема вибору правильних методів навчання починається з самого трактування поняття «інтелектуальний розвиток». Задатки яскравого розуму у малюка є від природи, але розкриваються вони не відразу, поступово, в міру набуття досвіду, пізнання своїх власних можливостей.

Наприклад, усі знають, що мислення (головна складова інтелекту) проходить кілька стадій формування, перш ніж дитина навчиться аналізувати, робити самостійні висновки, швидко приймати рішення, винаходити. Кожна попередня форма мислення є основою для розвитку наступної, і в сукупності вони утворюють фундамент особистісного, інтелектуального розвитку.

Школа ментальної арифметики Соробан пропонує батькам не шукати складних шляхів, оригінальних способів зробити малюка вундеркіндом. Кращі розвивальні заняття для дітей - це ігри, спілкування, трудова та творча активність. Так надайте їм можливість грати й опановувати мистецтво бути талановитими.

Як центр раннього розвитку Соробан вчить дітей думати

Інтелект людини - складна комбінація знань і умінь, досвіду й здібностей, розуму та уяви, що формують світогляд, що допомагають їй у вирішенні різних життєвих завдань. Батьки, часто, хочуть навчити дитину всім корисним умінням відразу, дати багато «важливих» знань. Але, коли малюкові 5-6 років ми замінюємо ігри з однолітками на уроки іноземної мови, активується передчасний  розвиток логічної  форми сприйняття, порушується процес гармонійного дозрівання дитячого інтелекту. Наша система навчання працює в суворій відповідності до графіка розвитку найменших учнів Школи та дітей 6-11 років:
  1. Спочатку наочно-образне мислення - учні наочно знайомляться з предметом вивчення (рахівницями  абакус), пальцями двох рук рухають кісточки абака, вирішуючи приклади, тренують зорову пам''ять і уяву.
  2. Потім, використовуючи образ рахівниць, малюки вчаться асоціювати числа з конкретним розміщенням  рахункових кісточок на АБАКУС, долучаючи до розумової роботи логічне, аналітичне мислення.
Ось так природно й легко діти опановують здатність мислити масштабно, розглядати завдання з різних сторін і знаходити ефективні рішення.

Цікаві уроки ментального рахування

Якщо гра - найдоступніший спосіб привернути увагу дитини й навчити її  розвивати свої здібності, так чому б її не використати? Школа Соробан проводить розвивальні заняття для дітей від 5 років, граючи з ними в цікаву, надзвичайно корисну гру. Ми перші придумали використовувати в навчанні комп''ютерні технології - найулюбленішу іграшку сучасної дитини.

Наша методика має колосальний вплив на формування особистості кожного малюка. Вона розвиває пізнавальні здібності, у тому числі, пам''ять, увагу та уяву, логіку й раціональне мислення, вміння швидко засвоювати інформацію. Навчання ментальній  арифметиці допомагає учням розкрити різноманітні таланти. Батьки наших вихованців помітили, що, у процесі вивчення усного рахування діти стали проявляти інтерес і здібності до музики, малювання, іноземних мов. У нашій практиці немає місця вимогам і осуду. Ми прагнемо добиватися хороших результатів, стимулюючи інтерес учнів до процесу навчання. Ми створили для дітей маленький, затишний світ, де вони спілкуються з однолітками й набувають нових друзів. Дитячий центр Соробан - місце, де ваша дитина вчиться впевнено крокувати назустріч великому, яскравому майбутньому, повному  дивовижних відкриттів.

Читайте ще:

 Як обрати дитячий центр розвитку?

Ментальна арифметика для початківців

Розкрийте потенціал вашої дитини зі Школою Соробан

Записатись в школу Соробан
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.