Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Ментальна арифметика для початківців

Усім відомо, що успіх дитини в майбутньому залежить від якості виховання та інтелектуального розвитку на старті. З появою ментальної арифметики завдання виростити самостійну, успішну людину з геніальними здібностями до будь-яких наук і видів діяльності стало набагато простішим. Навчання ментальної арифметики допомагає не тільки інтелектуальному розвитку дітей, а й пробуджує в них інтерес до знань, мотивацію до навчання, наполегливість у досягненні цілей.

Особливості навчання ментального рахування в Соробан

Тим, хто вперше почув про методику, буде цікаво дізнатися, що пропонує своїм учням Школа вдосконаленої ментальної арифметики Соробан:

Авторська програма навчання для дітей розрахована на дві вікові групи: малюки 5-6 років і діти 6-11 років. Повний спектр навчальних посібників: рахівниці абакус і спеціальні зошити для занять. Абакус - це основа методики. Обчислення на ньому допомагають дітям опанувати усне рахування Соробан на початковому етапі навчання. Ігрова онлайн-програма для закріплення пройденого матеріалу й виконання домашніх вправ. Використання онлайн-платформи підвищує ефективність занять ментальним рахуванням і допомагає підтримувати дитячий інтерес до знань. У Школі Соробан створені всі умови, щоб дітям було цікаво проходити навчання: невимушена атмосфера на уроках, система заохочення досягнутих результатів, спілкування та взаємна підтримка. У групах навчається одночасно до 10 чоловік, що дозволяє викладачеві контролювати досягнення кожного малюка й коригувати його індивідуальний навчальний план.

Ментальна арифметика - що це таке?

Заняття вдосконаленою ментальною арифметикою призначені для навчання дітей здатності швидко вирішувати про себе арифметичні задачі. Для цієї мети ми використовуємо просту схему:
  • знайомство дітей з принципами рахування на абаці;
  • відточування навичок обчислень на рахівницях, що сприяють розвитку уяви, зорової пам''яті, логіки;
  • перехід до уявних вправ - візуалізації абака й виконання лічильних дій в умі;
  • швидке ментальне рахування.
Метод вдосконаленою ментальної арифметики має свій секрет, що дозволяє домогтися грандіозних успіхів у розвитку дитячого інтелекту: розвиває навички обробки інформації особливим, унікальним способом. У маленьких дітей розумові процеси пов''язані з образним і емоційним сприйняттям, тобто, прив''язані до правої півкулі. Набуваючи досвіду й знання, малюки починають застосовувати логічні зв''язки для обробки й запам''ятовування матеріалу (працює ліва півкуля). Завдяки ментальній арифметиці, діяльність половинок мозку синхронізується, дитина отримує можливість мислити масштабно, а тому швидше й ефективніше.

Вчимося рахувати в умі правильно

Подивіться, що відбувається в процесі вивчення вдосконаленої ментальної арифметики: при взаємодії з АБАКУС відпрацьовується дрібна моторика рук, активізуються розумові процеси, діти вчаться миттєво сприймати інформацію та знаходити правильні рішення. Така здатність відкриває дитині доступ до розуміння математики, вивчення мов. Погодьтеся, це хороший привід обрати усне рахування для виховання початківців- геніїв.

Єдина вимога Школи Соробан звернена до батьків: на початку навчання малюкові потрібно допомогти організувати навчальний процес вдома. Це не забере у вас багато часу, адже тривалість домашніх тренувань не перевищує 20 хвилин. Проте за вашої участі дитина дуже скоро стане посидючою, уважною та почне займатися самостійно.

Читайте ще:

Як вибрати дитячий центр розвитку?

Сучасна методика розвитку для дошкільнят

Розкрийте потенціал вашої дитини зі Школою Соробан

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.