Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Розкрийте потенціал вашої дитини зі Школою Соробан

Кожна дитина розвивається у власному комфортному для неї темпі. І ось виникає дилема - відправити малюка до репетиторів, займатися з ним вдома самостійно, використовувати прогресивні програми чи покласти відповідальність за розвиток здібностей на шкільних вчителів? Незалежно від вибору, працювати з дитячим розумом потрібно делікатно, підходити до процесу творчо, щоб навчання стало для крихти дивною подорожжю в світі чудових відкриттів.

Як розкрити потенціал вашої дитини?

Ресурси дитячого мозку - це більше, ніж просто здатність читати, писати, рахувати, запам''ятовувати вірші та формули. Знання дитина успішно освоїть у школі й без вашої допомоги. Батькам доведеться виконати більш важливу місію - навчити малюка вчитися. Ґрунтуючись на дитячій психології, заручившись рекомендаціями компетентних фахівців, ми вивели алгоритм правильної поведінки дорослих у виховному процесі:
  1. Вибирайте правильного вчителя. Особистість викладача, дієві та своєчасні методи навчання дозволяють максимально розкрити потенціал дитини.
  2. Приділіть увагу спілкуванню. Проводьте разом час, подбайте, щоб в оточенні малюка було багато людей різного віку, з різними інтересами й захопленнями.
  3. Не женіться за знаннями. В 4 роки дитина ще фізично не здатна усвідомлювати глибокий сенс літературних творів, тому сенсу мало в розвитку у нього навичок швидкочитання. Краще витратити час на більш природні й корисні для неї заняття в ранньому віці.
  4. Розвивайте всі сторони інтелекту. Тільки за умови гармонійного поєднання когнітивних і творчих здібностей, чітких моральних принципів, здатності керувати емоціями, фізичної та розумової активності дитина доб''ється успіху в житті.
  5. Ставте перед малюком складні завдання, вчіть самостійно вирішувати проблеми. Цей досвід сприяє розвитку соціального (комунікативного) інтелекту й дає дитині можливість стати лідером, реалізуватися як особистість.
  6. Не прирівнюйте навчання до завдань пріоритетною важливості. Традиційна школа не завжди дає можливість учням проявити таланти, тому ви зобов''язані створити відповідні умови для всебічного виховання дитячої особистості.
  7. Навчайте дітей брати на себе відповідальність, бути самостійними, здатними приймати важливі рішення, не боятися робити помилки, досягати поставлених цілей.

Як допомагає розкрити потенціал дитини ментальна арифметика?

Школа усного рахування Соробан навчає своїх учнів навичок ментальної арифметики. Однак цим вона не обмежує їх інтелектуальні здібності. Навпаки, ментальне рахування допомагає формуванню структури мислення, розвиває розумовий потенціал, творчі таланти, робить дитячий розум універсальним і активним. Щоб навчання в Школі Соробан було успішним, є лише одна вимога - дитина повинна відповідати віку навчальної групи. В центрі ментальної арифметики два курси навчання:
  • для малюків 5-6 років;
  • для школярів 7-11 років.
Якщо розглядати напрямки інтелектуального виховання:
  • здібності;
  • спілкування;
  • психологія;
  • емоційний інтелект;
  • становлення особистості,-
то у нас створені всі умови для їх реалізації. Ось чому навчання ментальної арифметики - краща освіта для вашого малюка. Розкрийте потенціал вашої дитини разом з Соробан, відкрийте перед нею світ великих можливостей, вільного вибору та втіленої мрії, адже «людина виховується для свободи» (Г.Ф. Гегель). Читайте ще:
Розвиваємо IQ дитини за допомогою ментальної арифметики
Особливості навчання дошкільнят
Креативність – до чого тут ментальна арифметика?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.