Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Ранній розвиток дітей

Вираз «ранній розвиток дитини» здатен схвилювати матусь усієї планети. Мільйони батьків перечитали тонни книг, випробували все, що в них написано. Майже всі розсудливі батьки точно знають, як і навіщо розвивати дітей. Адже всі ми прагнемо зробити одне – виростити щасливу дитину. І кожен йде до цієї мети своїм власним шляхом.atkritka_1412868173_81
Розумні книги з психології пишуть, що найактивніший період розвитку дитячого мозку - до одного року. До трьох років активність знижується на 40%. До 12 ще в половину. Доведено, що сенс розвитку не в народженні нових клітин, а в збільшенні кількості з''єднань між тими, що вже існують. Мозок людини працює за принципом: використовуй, або втратиш. Чим більше зв''язків ми використовуємо, тим більш розвинений наш мозок.
Сучасні мами давно зрозуміли цей зв''язок і прагнуть якомога більше всебічно розвивати дитину. Благо сьогодні в їх розпорядженні є багато різних методик і підходів, з яких можна обрати те, що принесе користь конкретній дитині.

Найкращим способом розвитку є поєднання фізичного та інтелектуального напрямків.

Спорт, загартовування, масаж та фізичні вправи підтримують і зміцнюють здоров''я дитини. Сучасні методики раннього розвитку дітей, такі як методика Монтессорі, ГленаДомана, Сесіль Лупан, Соробан та інші, направлені на розвиток інтелектуальних і розумових здібностей дітей.

Але тільки мала частина з них розвиває гармонійно те, від чого й залежить розум та інтелект дітей – їх мозок. Діти, з лівопівкульним мисленням схильні до раціональності та логічних вчинків, відмінно засвоюють математику та інші точні науки. Правопівкульні або гуманітарії пишуть вірші й малюють, співають і творять. Ще років 10 тому ніхто в Україні й не уявляв, що завдяки методиці розвитку, можна з''єднати та синхронізувати роботу лівої та правої півкулі. І діти-амбідекстри, які раніше вважалися унікальними, сьогодні вже звичайні для нас люди. Ми спостерігаємо еволюційний стрибок, і не тільки бабусі й дідусі не можуть наздогнати сучасну дитину, а й тата з мамами часто дивуються вмінням свого малюка. Пам''ятаєте?  «Сьогоднішні діти в 2 роки можуть розблокувати смартфон і грати на комп''ютері… А що я робив у 2 роки? Я їв пісок». Ранній розвиток в Україні крокує семимильними кроками та не завжди кількість йде нарівні з якістю пропонованого навчання. Обираючи розвивальні заняття для малюка або вже дошкільну підготовку, приділіть увагу декільком пунктами:
  • де знаходиться Дитячий Центр розвитку;
  • яка освіта у педагога, вчителя або тренера;
  • коли та який обіцяють результат навчання або тренувань;
  • наскільки повно та відкрито вам повідомляють інформацію та показують необхідні документи;
  • чи є підтвердження результатів інших діток, відгуки реальних мам, яким можна розпитати про методику;
  • чи є акції, пропозиції, пробні уроки, і що буде, якщо через місяць дитині не сподобається в центрі.
Більшість методик раннього розвитку пропонують зробити з вашого малюка вундеркінда чи генія. Не гоніться за славою, обирайте те, що подобається вашому малюкові, те, що зробить його щасливим і здоровим. 18Bz222-5bc

Читати ще: Ранній розвиток ДИТИНИ

Як розвивати розумові здібності у дитини

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.