Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Цікаві факти про наш мозок!

Неймовірні здібності мозку!

Вчені довели, що наш мозок використовує енергії всього  12 Ват, а це менше,  ніж використовує лампочка   холодильника. Щоб забезпечити мозок енергією, достатньо двох бананів) Вся нервова діяльність зосереджена у головному мозку. Кількість нейронів, за різними джерелами,  досягає 100 млрд, або й більше. А чим більше нейронів, тим більш розумово та інтелектуально розвинена людина. У людини, що тільки прокинулась, інтелектуальні можливості нижчі, ніж у тої, що провела безсонну ніч.  Ранкова пробіжка та гімнастика допоможе і вашому тілу, і мозку прокинутися та бути готовими  до роботи. Мозок активно працює, коли достатньо насичений киснем. Позіхання – один із механізмів, щоб наситити ним кров.  Ось чому розумова праця на свіжому повітрі буде продуктивнішою. Особливо корисно, якщо це буде  берег моря)) Режим дня, нормований ритм життя покращує здатність людини до запамятовування.  Наша пам''ять ділиться на три види: довгострокова, яку можна порівняти з жорстким диском на компютері, де можна зберігати багато потрібного та корисного; короткострокова, яка нагадує  DVD-диск, на якому місце обмежене; та сенсорна, що фіксує все на рівні органів відчуття. Вчені довели зв''язок розвитку пам’яті з процесами мислення, уяви та уваги.  Розвиваючи пам’ять, ми позитивно впливаємо  на розумову діяльність. Існують дослідження, які  доводять теорію про те, що наша «підсвідомість» часто спрацьовує краще, ніж те, що ми осмислюємо самі. Для прикладу:  вчені розділили піддослідних на дві групи, одній показали складну картину і запропонували миттєво поясните, що на ній мали на увазі автори,  другій  -  дали час на осмислення картини. Перша група прекрасно виконала завдання, в той час, як  друга провалила його. Всі пояснення пов’язані  з мозком. Він  має багато резервів і вони можуть вмикатися в потрібний нам час.

Тримати мозок у "тонусі".

Найкращою профілактикою захворювань мозку є інтелектуальна діяльність. Чим частіше ми тренуємо мозок, тим довше збережемо ясність розуму. Люди, які працюють з великими об’ємами інформації, вкрай рідко страждають на склероз та деменцію. Активна розумова праця змушує мозок «будувати» нову здорову тканину  та може запобігти різним його захворюванням.  Особливо корисно буде вивчення нового або занурення  в невідому для вас раніше діяльність. Також позитивно впливає на ваш мозок спілкування з людиною, що перевершує вас інтелектуально. Інтелектуальна робота не може бути виснажливою для мозку, як багато хто думає. Вчені вимірювали хімічний склад крові під час активної діяльності і він був незмінним,  стільки б вона не тривала. А ось емоційне виснаження якраз може бути причиною «втомленості» мозку. Наш мозок дуже лінивий і завжди намагається спростити свою роботу.  Не піддавайтесь його ліні) Тренуйте його  як можна активніше.

Мозок та усний рахунок Соробан®.

Найкращим тренажером для мозку є усний рахунок. Вчені довели, що при вирішені прикладів розвивається пам’ять, увага, швидкість реакції, здатність сприймати інформацію на слух, тобто активізується вся розумова діяльність. Школа Соробан® вдосконалила класичний варіант ментальної арифметики, що спрямована за допомогою усного рахунку розвивати мозок, і започаткувала найкращу методику розвитку для дітей та дорослих, що доведено результатами більше ніж 20 тисяч студентів школи у 6 країнах світу. Наш мозок неймовірний,тому  чим активніше та якісніше  його розвивати сьогодні, тим кращим та повноціннішим буде наше життя завтра.   Читати також: Що робити якщо не розумієш математику? Діяльність в дошкільному віці Чим зайняти дитину в 4 роки вдома?   Відео: Групове заняття в школі Соробан® [embed]https://www.youtube.com/watch?v=p2ye88suskA[/embed]   Учень школи Соробан® вважає і читає вірш одночасно [embed]https://www.youtube.com/watch?v=rIHJYd6l75I[/embed] записатися

Записатися в Школу Соробан® у вашому місті

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.