Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Успіхи дітей. Як встигати все!

Якщо ми дбайливо ставимося до бажання дитини все знати, якщо намагаємося «не розплескати» цю її дивовижну жагу знань, якщо ми докладаємо всіх зусиль, щоб вона не тільки хотіла, а й уміла вчитися, значить, вона вже на правильному шляху. А з вірою в свої сили, працьовитістю, інтересом малюк і сам стане успішним.

Від чого ж залежить дитячий успіх?

Від чого ж залежить дитячий успіхМи часто плутаємо шкільні успіхи дитини з успішністю, адже навіть дуже розумний малюк може відчувати себе некомфортно в колі своїх однокласників. Ставши аутсайдером, хіба може він стати щасливим? Ні. А, значить, і успішним назвати його не можна. Не краща ситуація й у дитини, яка має авторитет серед однолітків, але «не тягне» навчання. Так, у неї багато друзів, але критика викладачів, відсутність здатності до навчання все одно негативно відбиваються на її самооцінці.

Успіхи вашої дитини - це не тільки результати навчання в школі (хоча вони теж грають свою роль), а щось більше. І шкільне життя необхідно оцінювати, враховуючи, крім успішності, ще й: вміння спілкуватися, хороші відносини з однокласниками; здатність знайти вихід зі скрутної ситуації та не пасувати перед труднощами; бажання вчитися й наявність у малюка інтересу до всього, що він робить; здатність раціонально використовувати свій час; вміння визначити свою мету та знаходити способи її досягнення; можливість займатися не тільки тим, що потрібно, але й тим, що важливо для малюка (ігри, захоплення, спорт, музика); наявність допомоги й підтримки дорослих в сім''ї.

Як допомогти дитині стати успішною?

Щоб домогтися успіхів у житті, дитині доведеться виконати чималу роботу над собою, але на початку її життєвого шляху попрацювати мають батьки. Завдання дорослих - виховати у малюка необхідні здібності та якості, бути другом і вчителем. І якщо ви хочете завтра пишатися успіхами дітей, то вже сьогодні змінюйте методи виховання. А саме: Поважайте ці самі успіхи, хваліть дитину. Тільки відчуття значущості своїх перемог змусить малюка рухатися далі. Не осуджуйте за помилки. Пам''ятайте: на помилках вчаться. Дайте йому можливість бути самостійним. Ви, звичайно, можете все зробити швидше й краще, але ж наше завдання - НАВЧИТИ цього дитину. Не дозволяйте дитині втомлюватися. Так, в сучасному світі до дітей занадто високі вимоги, і всебічний розвиток - одна з головних складових успіху, але переконайтеся, що ви не перегинаєте палицю, й дитина не зіткнулася завчасно з явищем цейтноту. Навчайте її бути сміливою, здатною долати труднощі, підкорювати нові вершини. Відповідайте на питання, спілкуйтеся на різні теми, грайте. Це розвиває комунікабельність, допитливість.

Школа усного рахунку Соробан - шлях до успіху

Як допомогти дитині стати успішноюДля людини з талантом і любов''ю до праці не існує перешкод. (Л. Бетховен)

Школа Соробан - це не просто навчальні курси. Тут діти набувають здібності, розкривають таланти, вчаться спілкування й спільної діяльності, стають впевненіші, сміливіші, активніші. Ментальна арифметика допомагає розкрити дитячі інтелектуальні задатки у дошкільнят (малюків 5-6 років) і школярів 6-11 років, виховує в них працьовитість, прагнення пізнавати більше, мріяти й втілювати свої плани в життя. Здатність дитини знайти своє місце під сонцем, відчувати себе щасливою, добиватися успіхів на 99% залежать від вашого виховання, поведінки, ваших слів, напрямку, який ви їй підкажете. І якщо ви хочете, щоб кожен маленький крок наближав її до мети, потрібно встигнути скористатися тими можливостями, які надає навчання в Соробан. Читайте ще:
7 років: маленький школяр і проблеми у навчанні
Дитячі таланти. Як виявити?
Чому важливо розвивати у дітей правильні звички?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.