Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Розвиваємо IQ дитини за допомогою ментальної арифметики

Яких значних успіхів не досягнули б батьки, своїм дітям вони бажають досягнути в житті ще кращих результатів. Здібність до самовдосконалення пов''язують з рівнем інтелектуальних здібностей, саме тому сьогодні розвитку дитячого інтелекту приділяється особлива увага. Питання тільки в тому, чи кожна дитина може стати обдарованою, чи обдарованість, все-таки, є генетичним фактором і природу не обманути? Ми впевнені: не існує не талановитих дітей і дітей без здібностей. Їм тільки необхідна допомога, щоб розкритися, і Школа ментальної арифметики ідеально підходить для цієї мети.

Що впливає на розвиток інтелекту в дітей

Для вимірювання IQ в дітей існують спеціальні тести. Згідно з проведеними дослідженнями, на цей показник впливають в більшій чи меншій мірі наступні фактори:
  1. Генетика. Потрібно розуміти, що це не абсолютно успадковані здібності батьків, а тільки особливості будови й функціонування головного мозку.
  2. Сприйняття в сім''ї. Найчастіше дорослі з усіх сил намагаються виростити вундеркінда. У цій справі допомагають численні розвивальні методики. За показником IQ малюк стрімко випереджає своїх однолітків. Але з часом набутих знань стає недостатньо й дитина зрівняється, а іноді й починає відставати в навчанні від інших. Якості, які справді допомагають дітям успішно навчатися, розвивати свої здібності, — це виховані з дитинства цілеспрямованість, самостійність і наполегливість.
  3. Оточення. Сюди відноситься й коло спілкування, й обрана розвивальна школа, і культурне живлення дитячого мозку.
  4. Розумова діяльність. Ще нещодавно вважалося, що пам''ять визначає рівень розвитку інтелекту. Проте вчені довели, що рівень IQ росте не від великого обсягу знань, а як результат регулярних розумових навантажень.
  5. Світогляд, мотивація. Якщо дитина вірить в себе, свої можливості й знає, що її досягнення будуть примножуватися пропорційно вкладеним зусиллям, якщо їй подобається розширяти горизонти своїх знань і можливостей, вона обов''язково буде успішною в будь-якій справі.

Інтелектуальне навчання для дітей у Школі ментальної арифметики

Методика навчання усного рахунку Соробан® — простий спосіб інтелектуального навчання, особливо для малюків 5-6 років і дітей 6-11 років. Які ж здібності ми розвиваємо за допомогою ментальної арифметики? Соробан® надає своїм вихованцям усі інструменти для розвитку інтелекту, за винятком, звісно, фактору спадковості. Це:
  • щоденні вправи, що розвивають пам''ять, мислення, однаково ефективні для тренування лівої та правої півкулі, і саме тому забезпечують гармонійний розвиток мозку;
  • можливість спілкуватися з дітьми зі схожими життєвими позиціями, відпрацьовувати соціальну поведінку в процесі спілкування, колективної праці чи в процесі змагання;
  • розкриття інтелектуального потенціалу, здібностей, що дозволяють дитині багато чому навчитися;
  • підвищення дитячої самооцінки, розвиток вміння ставити цілі й досягати бажаних результатів;
  • формування внутрішніх мотивів для саморозвитку.
Заняття з ментальної арифметики для дітей потрібні не тільки для того щоб навчити їх усного рахування. Вони впливають на швидкість мислення, здатність миттєво сприймати інформацію, швидко добувати з закуточків пам''яті потрібні знання. В Школі Соробан® ми розвиваємо IQ вашої дитини за допомогою активації механізму самовдосконалення. Це єдиний шлях, який гарантує, що з роками рівень інтелекту малюка буде тільки зростати. Читайте ще:
7 років: маленький школяр і проблеми у навчанні
Дитячі таланти. Як виявити?
Чому важливо розвивати у дітей правильні звички?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.