Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Підготовка до школи за програмою «Літній інтенсив» в школі Соробан®

Саме цікаве, веселе і продуктивне навчання дітей влітку - Літній інтенсив в Соробан ®. Його можна порівняти з дитячим літнім табором. Тільки от якщо в літній табір для дітей, в основному, відправляють школярів, щоб вони більше часу проводили на свіжому повітрі, розвивали і відновлювали фізичні сили, то на курси ментальної арифметики приводять дітлахів вже за розвитком і відновленням розумових здібностей. Але про все по порядку. Чим зайняти дитину влітку? Дозволити байдикувати і насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком або ж із перших літніх днів зайнятися підготовкою до наступного навчального року? Тема навчання дітей влітку турбує дорослих давно. Вчителі не дарма задають на канікули цілий список завдань. Справа в тому, що інтелектуальна  бездіяльність призводить до втрати  певного   обсягу раніше  набутих  знань. Без застосування на практиці вони сприймаються головним мозком як непотрібні і поступово стираються з пам''яті. В результаті на початку навчального року вчителям доводиться витрачати дорогоцінний час на відновлення прогалин, повторення вже пройденого в попередньому році матеріалу. Очевидно, що на три місяці залишити розум дитини без корисної інтелектуальної їжі, без активної розумової роботи не можна. Пам''ять, пізнавальні здібності потребують тренування завжди, навіть під час канікул. Але дітей, які з таким нетерпінням чекають літа, перспектива річного навчання не дуже тішить.В уяві   маленьких школярів канікули - це ігри та спілкування з друзями, відпочинок, веселощі, але аж  ніяк не уроки. До того ж,  після 9 місяців щоденних навантажень дітям потрібна  перерва. Як же поєднати такі,  на перший погляд,  несумісні речі, як літній відпочинок і навчання?
  1. Потрібно використовувати таку програму, яка давала б максимум користі, але при цьому забирала мінімум часу.
  2. Необхідно зацікавити дитину навчанням  влітку, організувати уроки, заняття таким чином, щоб учень і сам хотів брати участь в навчальному процесі.
  3. Привчити школяра до розумової праці.
Методика усного рахування  Соробан ® відповідає всім перерахованим вимогам. Розвиваючі курси для дітей «інтенсив», які проводить школа ментальної арифметики:
  • тривають всього 1 місяць (не набагато більше, ніж зміна в річному дитячому таборі);
  • включають 8 занять з викладачем і активні щоденні тренування вдома;
  • проходять в ігровій формі, в обстановці, сприятливій для соціального розвитку дітей;
  • мотивують, розвивають здібності до навчання.
Курси «інтенсив», які проводить школа усного рахування  Соробан ®, призначені для дітей молодшого шкільного віку від 7 до 11 років. Вони  слугують  основою для проходження повного курсу ментальної арифметики Соробан ®. Літні курси для школярів, де вони вивчають швидке образне рахування, корисні і для інтелекту, і для розвитку навчальних навичок:
  • розвитку логіки, образного і логічного мислення;
  • творчого потенціалу;
  • пам''яті і спостережливості;
  • дисципліни;
  • посидючості;
  • цілеспрямованості;
  • самостійності.
Особливість програми «інтенсив» в тому, що за короткий термін школярі проходять серйозну розумову підготовку, отримують стимул до навчання, але при цьому вона не обтяжує діточок уроками. Навпаки, дарує море позитивних емоцій, залишаючи можливість сповна насолодитися літнім відпочинком. Навчання в школі Соробан ® влітку дуже схоже на літній табір для дітей. Такі додаткові заняття влітку вирішують проблему зниження успішності на початку нового навчального року, допомагають  школярам зберігати і примножувати свої знання, розвиватися і досягати успіху в навчанні і у всіх починаннях. записатися

Записатися в Школу Соробан® у вашому місті

  Читати також: Що робити якщо не розумієш математику? Діяльність в дошкільному віці Чим зайняти дитину в 4 роки вдома? Відео: Групове заняття в школі Соробан [embed]https://www.youtube.com/watch?v=p2ye88suskA[/embed] Учень школи Соробан вважає і читає вірш одночасно [embed]https://www.youtube.com/watch?v=rIHJYd6l75I[/embed]
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.