Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Як прищепити дитині інтерес до навчання

Допитливість, вміння захоплюватися усім новим характерно для дітей. Але кажуть також, що людина молода розумом до тих пір, поки вона  не перестала  вчитися і дивуватися. Щоб дитина зберегла  невтомну тягу до знань протягом усього шкільного навчання і взяла  її з собою у доросле життя, потрібно вже в ранні дитячі роки у неї  пробудити інтерес до навчання. У цій справі не допоможуть ні розповіді про цінності знань, ні переконання, ні вимоги. Єдиний правильний спосіб викликати інтерес дитини до навчання - зробити навчання настільки цікавим  і захоплюючим, щоб учень сам захотів брати в ньому  активну участь. Як прищепити дитині інтерес до навчання? Прості правила мотивації для дошкільнят та учнів початкової школи

Як прищепити дитині інтерес до навчання? Прості правила мотивації для дошкільнят та учнів початкової школи

Найсерйознішою перешкодою для дітей на шляху  до успішного навчання часто стає нудне викладання дисциплін. Перше враження від уроків може назавжди відбити у школяра бажання  не тільки до занять, але і в цілому до пізнавальної діяльності, пошуку відповідей на свої численні запитання. Якщо ми хочемо, щоб малюк розвивався гармонійно, то повинні стати для нього хорошими, надихаючими вчителями. Сучасна школа має і переваги, і недоліки, але вона точно не може похвалитися тим, що здатна зацікавити і мотивувати школярів на навчання. Цікаве викладання в школі сьогодні - рідкісний виняток із правил. Розбудити любов до навчання неважко, якщо ви готові відійти від штампових педагогічних методів. Психологи радять батькам:
  1. З''ясувати, що найбільше захоплює маленького учня, які предмети цікавлять більше за інших, що саме йому подобається на уроках.
  2. Не обмежуватися шкільною програмою. Будь-яка тема набагато глибша і цікавіша сухого матеріалу, викладеного в підручниках. Використовуйте альтернативні джерела інформації, в тому числі інтернет, знаходьте практичне застосування отриманим знанням.
  3. Вдаватися до допомоги оригінальних сучасних методик для кращого розуміння і закріплення матеріалу, натхнення і мотивації, пробудження дитячого інтересу до навчання.
  4. Зосередитися на навчальному процесі, навчити учня радіти досягнутим успіхам. Це легко, якщо з самого початку перед дитиною стоїть правильна мета: не оцінки, а самоосвіта.
  5. Вести щоденник успіхів і перемог. Наочність досягнутих результатів ефективно мотивує на подальшу роботу.
  6. Міряти успіхи не стільки перемогами, скільки народженими в процесі навчання ідеями, зробленими кроками, отриманим досвідом.
  7. Бути прикладом для наслідування і самим не зупинятися в саморозвитку. Нехай малюк бачить, що ви з готовністю переймаєте досвід інших людей, в тому числі і своїх дітей. Робіть спільні відкриття, читайте і обмінюйтеся враженнями, шукайте нові захоплення.
На чому заснований інтерес дитини до навчання? Японська методика швидкісного усного рахунку

На чому заснований інтерес дитини до навчання? Японська методика швидкісного усного рахунку

Крім мотивації дитячий інтерес до знань грунтується на здатності їх добувати. А значить, розвиток дитини має бути одночасно суперцікавим і мега ефективним. Найкраще довірити місію інтелектуального виховання розвиваючим курсам для дітей. Вибір хорошої методики розвитку вирішує відразу кілька проблем:
  • розширення дитячого кругозору;
  • розвиток неординарних здібностей;
  • збагачення дитячого розуму новими знаннями і вміннями;
  • розвиток впевненості в успіху, мотивація;
  • створення у дитини правильного уявлення про взаємини з учителем та іншими учнями, про свої можливості, про переваги навчання, користь знань.
Вплинути на інтерес дитини до навчання найбільше шансів в період дошкільної підготовки, навчання в молодшій школі, тобто з 5 до 11 років. Школа ментальної арифметики Соробан ® (Україна) має великий досвід підготовки допитливих, працьовитих і цілеспрямованих геніїв.  Школи Соробан в кожному обласному центрі України та в багатьох інших великих містах, записуйтесь вже зараз — забезпечте дитині щасливе майбутнє. Читати також: Що краще — ментальна арифметика чи швидкочитання? Тест. Як зрозуміти, коли дитина готова до школи? Що повинна знати і вміти дитина 6-7 років Відео: https://www.youtube.com/watch?v=8WsPmBosIwg https://www.youtube.com/watch?v=dz4ur3AxHkA https://www.youtube.com/watch?v=9wGr3H2STeA

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.