Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Гордість Соробана: диво-близнюки Рома і Юра Тарасови

«Вся гордість вчителя в учнях, у зростанні насіння, яке він посіяв» (Д. Менделєєв)

Школа Соробан® не перестає захоплюватися успіхами своїх вихованців. Кожного дня ми в своїх учнях зустрічаємося з унікальним, не огранованим талантом, а потім кожен такий талант стає для нас джерелом великої радості й гордості. І ми щасливі, коли наші дивовижні діти стають відомими, отримують визнання за свій талант і величезну працю, яка допомогла їм досягти великих успіхів. Нещодавно двоє наших студентів, брати-близнюки Юра і Рома Тарасови, взяли участь у зйомках передачі «Крутіше за всіх» на телеканалі «Інтер». Приємно усвідомлювати, що шлях цих 10-річних хлопчаків до слави й успіху почався в одній зі шкіл ментальної арифметики Соробан® у місті Кременчук.

Диво-діти Соробана® – що в них особливого?

Але перш ніж говорити про великі перемоги наших героїв, ми хочемо познайомити вас з цими чудовими трудівниками. Рома і Юра – звичайні хлопчики. Вони обожнюють активний відпочинок, особливо коли вся сім''я збирається разом і вирушає в подорож на велосипедах. Вони люблять грати в шахи, із захопленням збирають складні картини з пазлів. Їм подобається кататися на роликах, а нещодавно вони встали на лижі. Папа навчив близнюків збирати Кубик Рубіка, і тепер Рома та Юра самі можуть давати батькам уроки зі швидкого розв''язання головоломки. Те, що сини мають здібності до рахування, батьки зрозуміли вже, коли хлопчикам було по 3 рочки. Задачки, які пропонували дітям мама й тато, вирішувалися швидко. Здавалося, що близнюки взагалі не відчувають труднощів з розв''язанням прикладів. Не було складнощів і з розумінням складу числа. Будь-які логічні завдання сприймалися хлопчиками з великим інтересом. Коли настав час вступу до школи, хлопці вже знали напам''ять таблицю множення, легко оперували двозначними числами. Ніхто не акцентував увагу на неординарних здібностях наймолодших у родині Тарасових (у хлопчиків є ще старша сестра Аліна). Мама і тато у всьому підтримують своїх дітей, намагаються проводити з ними якомога більше часу, прищепити їм кращі якості. Може тому, володіючи таким явним і таким унікальним талантом, хлопці дуже скромні, чуйні, відповідальні. При спілкуванні з Ромою і Юрою створюється враження, що вони не просто брати, а єдиний організм – настільки вони розуміють, підтримують і доповнюють один одного.

Як запалюються нові зірки Соробана®

Захоплення хлопчиків рахуванням, любов до чисел набули зовсім іншого значення, коли Юра і Рома Тарасови вступили до Школи Соробан®. Самі батьки кажуть, що з цього моменту для їх сім''ї почалося нове життя, повне яскравих емоцій і незабутніх вражень. Записатися на ментальну арифметику порадила перша вчителька близнюків. Вона відразу помітила у хлопців інтерес і здібності до математики. Діти загорілися такою думкою, тому батьки записали їх на курси Соробан® відразу після закінчення навчального року. Оскільки сім''я живе за містом, в селі Пустовійтове, Глобинського району, виявилося, що найближча школа знаходиться за годину їзди від домівки. Але коли тато і мама побачили, з яким бажанням, азартом занурились хлопчики у вивчення соробана, питання про складнощі пересування відпало саме по собі. Хлопці щотижня стали приїжджати на уроки ментального рахування до Кременчуцької школи. Перші результати не змусили себе довго чекати. Юра і Рома настільки швидко опановували програму, що їх тренер, Олена Щербак, вирішила давати їм індивідуальні завдання відразу по засвоєнні нової теми. У підсумку за півроку вони вже чудово знали програму всього першого курсу навчання. Що робити? Було прийняте рішення рухатися далі, орієнтуючись на особисті здібності близнюків.

Від маленьких успіхів до великої перемоги!

Перше визнання брати Тарасови отримали в рідній школі. Там проходив конкурс талантів, де Рома і Юра продемонстрували унікальні навички швидкісного рахунку. У цьому конкурсі наші студенти взяли гран-прі. А ні батьки, ані самі хлопчики не прагнули якоїсь небувалої слави, але слава знайшла їх сама. Школа подала заявку на участь Тарасових у Всеукраїнському конкурсі «Диво-дитина». Після довгого відбору хлопці потрапили до десятки найкращих у номінації «найдивовижніший дитина» і... перемогли! Після цього близнюків запросила на свою першу програму Ольга Фреймут. Організатори шоу "Крутіше за всіх" на  «Інтері» самі покликали геніальних близнюків на передачу. Що з цього вийшло, ви можете подивитися, коли програма вийде в ефір Це великий успіх, коли улюблене заняття настільки круто змінює життя на краще. Рома і Юра Тарасови навіть після закінчення курсу ментальної арифметики не захотіли йти з нашої школи. Тепер вони займаються за індивідуальною програмою і час від часу беруть участь у групових заняттях. Рівень їх здібностей у ментальному рахуванні перевищив усі можливі й неможливі очікування. Вони вже вирішують складні математичні приклади поза системою Соробан®, спираючись на власний досвід та інтуїцію. А ще вони знайшли нове, захопливе застосування своїм здібностям – вчаться навичкам програмування. І це в 10 років! Ми всією дружною командою Соробан® вболіваємо за Рому і Юру. Пишаємося їх досягненнями. Бажаємо їм цікавого майбутнього, яскравих успіхів і величезного щастя.   Читати ще: Ментальна арифметика онлайн. Чому не спрацює Соробан - школа щасливих дітей Сава Мурачов: диво-дитина із Соробан Відео: https://www.youtube.com/watch?v=hThC9n3tmyU&feature=youtu.be

Школа Соробан® Роман та Юрій Тарасови. Рахунок за методикою Соробан.

https://www.youtube.com/watch?v=kmYrGPGx0Xk&feature=youtu.be

Роман та Юрій Тарасови, фіналісти конкурсу "Диво -дитина України".

https://www.youtube.com/watch?v=zadPvOhg2So&feature=youtu.be

Роман та Юрій Тарасови на Новому Каналі на ток-шоу "Оля"

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.