Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Питання-відповідь. Вік 5 — 11 років. Чому?

Школа Соробан приймає на навчання усному рахунку дітей від 5 до 11 років Саме вікові обмеження викликають у батьків питання: Чому саме від 5? Та тільки до 11? Пояснюємо: По-перше: Фізіологія. Дитина до 5-ти років потребує зовсім іншого підходу до навчання та розвитку, де перевага надається постійному ігровому процесу та зміні діяльності кожні 5-10 хв. Малюк до 5-ти років фізично не може всидіти на місці потрібну кількість часу, що відведено на урок, а ще й сприймати інформацію так, щоб засвоїти необхідне. По-друге: Психологія. Образне мислення, яке залучене у навчанні дитини усному рахунку, починає розвиватись переважно з 5-ти років. Так заплановано природою, що наочно-образне мислення йде наступним після розвитку наочно-дійового та перед словесно-логічним.

САМЕ ЗАВДЯКИ ОБРАЗНОМУ МИСЛЕННЮ ДИТИНА МОЖЕ УЯВИТИ РАХІВНИЦІ СОРОБАН І АКТИВНО ПРАЦЮВАТИ З НИМИ НА МЕНТАЛЬНОМУ РІВНІ.

ЗАУВАЖТЕ, ЩО ДИТИНА НЕ ПРОСТО УЯВЛЯЄ ПРЕДМЕТ, А ПРОВОДИТЬ З НИМ АКТИВНІ ДІЇ, ЩО СПОНУКАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ ПРАВУ ПІВКУЛЮ ПІД ЧАС ОБЧИСЛЕННЯ Й ЛІВУ ПІД ЧАС ОСМИСЛЕННЯ ТА ВИДАЧІ РЕЗУЛЬТАТУ.

САМЕ ЗАВДЯКИ ТАКОМУ ПРИЙОМУ ЛІВА ТА ПРАВА ПІВКУЛІ ПОЧИНАЮТЬ ПРАЦЮВАТИ В ПАРІ, АКТИВНО СТВОРЮЮЧИ НЕЙРОННІ ЗВ’ЯЗКИ МІЖ КЛІТИНАМИ  ТА  УКРІПЛЮЮЧИ ЗВ’ЯЗОК МІЖ САМИМИ ПІВКУЛЯМИ.

11 років - гранична норма приймання дітей до Школи Соробан. Чому?  В 11 років дитина вже добре вивчила математичний спосіб рахування у школі й саме це стає на заваді спробувати інший підхід до обчислення. Учень, якому більше ніж 11 років, намагається рахувати саме математичним шкільним підходом, не уявляючи рахівнички, а дістаючи з пам’яті  те, що вивчив у школі. Соробан завжди дає 100% гарантію на результат свого тренування. А діткам до 5-ти та після 11-ти такої гарантії ми дати не можемо. Та це не виключає того, що ви можете спробувати усний рахунок. Кожна дитина індивідуальна, у кожної свої здібності та свій розвиток. Саме тому ми пропонуємо ПРОБНИЙ місяць усім, хто приходить до нас у Школу усного рахунку. Ви завжди можете спробувати й вирішити самі чи підходить вашій дитині Методика Соробан, чи цікаво їй це, чи є в неї результати. На цікаву спробу пішли тренери луцької Школи Соробан. За проханням батьків вони взяли до групи дитину, якій 3,8 років. Тимофій сьогодні рахує зі швидкостю 1 секунда на дію, 15 дій. [mls_yt yt_url="https://youtu.be/i6DX2guFpRA" yt_height="620" yt_width="780"] Нема нічого неможливого! Йдіть вперед і  перемагайте!   Інші питання: Чому Соробан не вчить діленню? Як працює методика усного рахунку Соробан  і чи не перевантажує вона мозок?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.