Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Чи варто змушувати дитину вчитися влітку?

Розвиток дітей під час літніх канікул - тема актуальна. Більшість батьків прагнуть дати дитині гарну освіту. Влітку ніщо не відволікає від дійсно корисних позашкільних занять, а список варіантів навчання і відпочинку для школяра на літо значний: літній табір для дітей, розвиваючі курси, уроки з репетиторами і мовні школи... Що дає дітям навчання влітку? Чи варто канікули використовувати для навчання школярів?

Чим зайняти дитину влітку? Як проходить літній інтенсив в Соробан®?

Как помочь школьнику учитьсяНайчастіше батьки дітей молодшого шкільного віку дозволяють своїм маленьким учням повністю відключитися влітку від уроків і домашніх завдань. Навіть завдання вчителя ігноруються в переважній більшості випадків. Тобто,  для дитини потреба у  вирішенні інтелектуальних завдань зводиться до мінімуму. Таке ставлення до навчання під час канікул має неприємні наслідки: в новому навчальному році школярі не пам''ятають багато матеріалу  з пройденої програми, важко адаптуються до навчальних навантажень і витрачають багато часу на заповнення прогалин і звикання до насиченого ритму шкільного  життя. Літні розвиваючі курси для дітей потрібні, щоб:
  • підтримувати в тонусі дитячий розум;
  • розвивати інтелект: творчі, математичні, гуманітарні здібності;
  • наповнювати дитячий відпочинок користю, сенсом, яскравими враженнями.
Літній інтенсив в Соробан® - програма, розрахована на 1 місяць занять. Інтенсивність навчання на експрес-курсах в 2 рази вища, ніж в стандартній програмі ментальної арифметики, оскільки:
  • колективні уроки з тренером проходять не один, а два рази на тиждень;
  • виконання домашнього завдання кожен день займає не 15-20, а 30-45 хвилин.
Така система навчання дозволяє за один місяць навчити школярів тому, що на повних курсах вихованці Соробан® вивчають два місяці.

Методика усного рахування  Соробан для дітей молодшого шкільного віку

1 классРезультат місячного навчання на літніх курсах для школярів – швидке  рахування  про себе + здатність одночасно  поєднувати його із виконанням ще однієї інтелектуальної задачі (читання віршів). Але це лише видимі досягнення школярів. Поки дитина тренує навички ментального рахування, відбувається:
  • розвиток пам''яті (зорового і слухового сприйняття, уваги);
  • розвиток логіки, аналітичного мислення;
  • розвиток образного мислення, уяви, фантазії;
  • тренування обох півкуль, розвиток раціонального і гуманітарного інтелекту.
Тобто, літній інтенсив в Соробан® розвиває у школярів такі здібності, які допомагають у вивченні будь-яких шкільних дисциплін, як: логічне мислення, швидке засвоєння інформації та ін. Підготовка до школи влітку не обмежується інтелектуальним розвитком. Важливий і настрій школяра, і його мотивація. Відсутність занять протягом усіх трьох місяців канікул призводить до того, що восени учень ніяк не справляється зі шкільним навантаженням, погано орієнтується в пройденому матеріалі, не може зосередитися на уроках. Навчання влітку допомагає уникнути цих проблем. Уроки ментальної математики розвивають посидючість і увагу, тренують дисципліну, цілеспрямованість, наполегливість, привчають до активної розумової діяльності.

Літній інтенсив в Соробан®. Чому навчання влітку - це корисно?

У школі ментальної арифметики літні курси відрізняються від розгорнутої програми ментальної математики тільки межами кінцевих цілей і тривалістю курсів. Інструменти, загальна філософія, методики викладання,  залишаються незмінними. Традиційно Школа усного рахування  намагається зробити заняття цікавими, тому на уроках завжди присутні гри, спілкування, діти вільно проявляють ініціативу... Позитивні сторони річного навчання:
  • підготовка до школи;
  • створення умов, в яких діти хоча і не завантажені, але і не мають можливості лінуватися;
  • всебічний розвиток інтелекту;
  • надання змісту дитячому відпочинку (користь, нові друзі, приємні враження).
Школа ментальної арифметики Соробан®, крім швидкісного рахування, пропонує маленьким школярам  опанувати  влітку  ще і швидку збірку кубика Рубіка. Вражень багато не буває. А ми знаємо, як подарувати дітям радість. Читати також: Випускний у школі Соробан® м. Миколаїв Розвиваючі цікаві курси для дітей влітку: спідкубінг Мене часто запитують, а що потім? Відео: https://youtu.be/jclCmi-pCyY https://youtu.be/8nd8F2OAgxc https://youtu.be/LwGMwuAMDeI  Записати
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.