Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Літній інтенсив-2018. Результати тестів ДО і ПІСЛЯ!

Підсумки підведено психологом школи Соробан® в м. Дніпро Вікторією Гавриш Спеціально для школярів 7-11 років школа усного рахунку Соробан® розробила прискорений курс розвитку мислення, розуму та інтелекту: ЛІТНІЙ ИНТЕНСИВ Соробан®. У літній період, коли школярі не навантажені шкільними завданнями, вони знайомляться з основами ментального рахунку, дізнаються ази нової методики ментальної арифметики Соробан® і вчаться рахувати в розумі.

Літній інтенсив - це відмінний варіант літнього розвитку для дітей, підготовки мозку до нового навчального року та підтримки його тонусу влітку.

Літній інтенсив - це відмінний варіант літнього розвитку для дітей, підготовки мозку до нового навчального року та підтримки його тонусу влітку.Наскільки ефективний інтенсивний місячний курс Літнього інтенсиву? Чи можливо за такий короткий час поліпшити увагу дитини і пам''ять? Школа усного рахунку Соробан® каже: « ТАК!» Підтвердженням ефективності є результати тестування. Латинське INTENTIO - це «напруга» або «посилення». Англійське INTENSIVE - це «підсилювач». А підсилювач - це пристрій, в якому параметри сигналу збільшуються за рахунок енергії допоміжного джерела. У додатку до школи усного рахунку «Соробан» ЛІТНІЙ ИНТЕНСИВ - це курс для прокачування концентрації уваги, зорової, рухової і образної пам''яті, мислення та уяви в стислі терміни. ІНТЕНСИВ - назва, яка  реально відображає форму роботи. А завдяки тестуванню ми можемо предметно, в цифрах говорити про те, наскільки така форма ефективна.  

Червень. Дніпро.

Тестування уваги і пам''яті діток проводилося двічі - перед початком занять груп річного інтенсиву і в кінці курсу, по методикам: «проставити значки» - тест для оцінки переключення  і розподілу уваги; «Корректурна проба Ландольта» - тест для оцінки стійкості і продуктивності уваги; «Пам''ять на числа» - тест для оцінки короткочасної зорової пам''яті, її обсягу і точності. За тестом «проставити значки» зростання рівня переключення і розподілу уваги спостерігається в 92% випадків в середньому - на 37,45%. За тестом «Корректурна проба Ландольта» збільшення значення показника стійкості та продуктивності уваги спостерігається у всіх студентів курсу - від 2,5% до 75,3%, в середньому - на 38,72%. Результати тесту «Пам''ять на числа», в якому дітям необхідно було за 20 сек. запам''ятати табличку з 12 двозначних чисел і їх розташування, а потім відновити її по пам''яті, показали, що тільки місяць інтенсивних тренувань дозволяє запам''ятати на 1 або 2 числа більше! Для більш вражаючих результатів розвитку пам''яті необхідно 3-4 місяці щоденних тренувань по методиці Соробан. Найяскравіше враження - це, звичайно ж, рахування разом із віршем, пісенькою або лічилкою! Неймовірно, але можливо - наші студенти це довели! Залік на білий браслет - хвилююча подія, але скільки радості від отримання бажаного власними зусиллями! Пишаємося! І чекаємо у вересні - продовжувати! Літній інтенсив-2018. Результати тестів ДО і ПІСЛЯ!

Липень. Дніпро.

Тестування уваги і пам''яті діток проводилося двічі - перед початком занять груп річного інтенсиву і в кінці курсу, по методикам: «проставити значки» - тест для оцінки переключення  і розподілу уваги; «Корректурна проба Ландольта» - тест для оцінки стійкості і продуктивності уваги; «Пам''ять на числа» - тест для оцінки короткочасної зорової пам''яті, її обсягу і точності. За тестом «проставити значки» зростання рівня переключення і розподілу уваги спостерігається в 77% випадків в середньому - на 39,57%. За тестом «Корректурна проба Ландольта» збільшення значення показника стійкості та продуктивності уваги спостерігається в 68% випадків, в середньому - на 47,3%. Результати тесту «Пам''ять на числа», в якому дітям необхідно було за 20 сек. запам''ятати табличку з 12 двозначних чисел і їх розташування, а потім відновити її по пам''яті, показали, що тільки місяць інтенсивних тренувань дозволяє запам''ятати на 1-2 (27,3 % дітей) або навіть на 3-4 числа більше (27,3% дітей)! Для більш вражаючих результатів розвитку пам''яті необхідно 3-4 місяці щоденних тренувань по методиці Соробан. Ті студенти, які після курсу Літнього інтенсиву продовжили займатися за методикою на нашому унікальному тренажері «Дід Соробан», закріпили результат і відмінно "розім''яли" мізки перед стартом нового навчального року! Літній інтенсив-2018. Результати тестів ДО і ПІСЛЯ!

Серпень. Дніпро.

Тестування уваги і пам''яті діток проводилося двічі - перед початком занять груп річного інтенсиву і в кінці курсу, по методикам: «проставити значки» - тест для оцінки переключення і розподілу уваги; «Корректурна проба Ландольта» - тест для оцінки стійкості і продуктивності уваги; «Пам''ять на числа» - тест для оцінки короткочасної зорової пам''яті, її обсягу і точності. За тестом «проставити значки» зростання рівня переключення  і розподілу уваги спостерігається в 68% випадків в середньому - на 34,5%. За тестом «Корректурна проба Ландольта» збільшення значення показника стійкості та продуктивності уваги спостерігається в 86% випадків, в середньому - на 31,3%. Результати тесту «Пам''ять на числа», в якому хлопцям необхідно було за 20 сек. запам''ятати табличку з 12 двозначних чисел і їх розташування, а потім відновити її по пам''яті, показали, що тільки місяць інтенсивних тренувань дозволяє запам''ятати на 1-4 числа більше! В середньому після Літнього інтенсиву діти  поліпшили свій результат по даному тесту в 1,8 рази. Для більш вражаючих результатів розвитку пам''яті необхідно 3-4 місяці щоденних тренувань по методиці Соробан. Літній інтенсив-2018. Результати тестів ДО і ПІСЛЯ!

Які переваги курсу Літній інтенсив?

- Запуск синхронної роботи обох півкуль; - включення образного рахування і розвиток образного мислення; - збільшення концентрації уваги; - можливість побачити результат вже через 4 тижні занять: вірш і рахування одночасно. Осінь - початок нового навчального року та студенти Літнього інтенсиву відмінно до нього підготувалися! Деякі студенти вирішили продовжити навчання в нашій школі, а значить попереду - освоєння повного курсу ментальної арифметики за Методикою Соробан і підкорення нових вершин! Успіхів! Тестування  проведено психологом школи Соробан® в м. Дніпро Вікторією Гавриш. Читати також: Таємниця шкільної освіти. В чому вона? Що робити, якщо дитина не реагує на зауваження Відео: https://www.youtube.com/watch?v=0qAY_Q_t5e0&feature=youtu.be Школа Соробан®Літній інтенсив - 2018. Київ. Дмитро, 12 років. https://www.youtube.com/watch?v=bE7TfTsjlK8&feature=youtu.be Школа Соробан® Літній інтенсив у Чернігові. Сергій. Перші досягнення. https://www.youtube.com/watch?v=3OYiLjF-PGc&feature=youtu.be Школа Соробан® Літній інтенсив, МИколай, 0,7 секунд та вірш.
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.