Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробану вручена нагорода - диплом «Кращий бренд для дітей 2018»

1.12.2018 на Міжнародному Бізнес Форумі «BIGBRANDS 2018», що був організований ООН у рамках програми Women’s Entrepreneurship Day (WED) (www.womenseday.org) за підтримкою Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ) (www.eabd.org) Школу Усного рахування Соробан® визнано КРАЩИМ ДИТЯЧИМ БРЕНДОМ УКРАЇНИ!

[mls_yt yt_url="https://youtu.be/eplJNemuC7w" yt_height="320" yt_width="480"]

  нагорода- диплом «Кращий бренд для дітей 2018»

Унікальна методика

Сьогодні Школа усного рахунку Соробан - це міжнародна компанія. Наша методика вже представлена ​​в семи країнах світу, а це 180 міст і понад 20 тисяч сімей, які довіряють нам, вчаться і досягають вершин разом з нами. Проект був запущений в 2013 році в Україні. Перша школа Соробан була відкрита в Дніпрі. Студентами стали діти друзів, родичів і батьків з передовими поглядами на розвиток. Незабаром по місту пішли розмови про неймовірно обдарованих дітей з особливими талантами до усного рахування , здібностями рахувати  швидше дорослих. Це дивувало і викликало захват. Ажіотаж серед батьків змусив нас відкрити ще одну філію та планувати подальший розвиток. Офіційну назву школа отримала від назви японських рахівниць "соробан", про які в Україні мало хто чув і не мав ні найменшого уявлення. В Японії ж класичне рахування  на соробан включене в обов''язкову шкільну програму. Але наша методика суттєво відрізняється від класичної японської. Ми використовуємо унікальні алгоритми, передові IT-розробки, а також авторський метод множення в розумі на основі математики Якова Трахтенберга. Ось так після творчої обробки і з''явилася нова ментальна арифметика. З кожним роком ми вдосконалюємо програму, впроваджуючи унікальні методи і передові технології. Якість і результативність - це для нас найголовніше. За статистикою 95 учнів з 100 продовжують навчання після першого ж місяця. Всі вони показують позитивний результат вже протягом 1-2 занять. З кожним уроком, з кожним місяцем тренувань методика доводить свою ефективність і високу якість результатів...

Компьютерна програма-тренажер

Нашою командою створений відмінний помічник - комп''ютерна програма-тренажер «Ігри діда Соробан ». Для досягнення позитивного результату потрібно всього 15-20 хвилин занять в день. Важливий момент - на тренуваннях немає неправильних відповідей. Є тільки дитина і Дідусь Соробан, який дає різні типи завдань: швидше, якщо встиг, або повільніше, якщо відповідь неправильна. Як підсумок, дитина відчуває себе впевнено, не кидає розпочате і семимильними кроками просувається в навчанні.

Франшиза

Успіх Школи відразу ж позначився на територіальному розширенні - з''явилися перші бажаючі придбати франшизу. Через рік відкриваються школи в Запоріжжі, Києві, Одесі та ще в десяти містах України. Сьогодні вже відкрито 180 шкіл і продовжують відкриватися нові, надаючи можливість все більшій кількості дітей стати успішними в самих різних сферах освіти і творчості. Це говорить про становлення Школи Соробан® як якісного бренду, який  заслуговує на довіру.

Міжнародний бренд

Раніше ми бачили перед собою тільки одну мету - зайняти лідируючі позиції в Україні. Коли ми пройшли цей етап, наша місія стала глобальніша. Ми почали будувати міжнародний бренд з українським корінням. Тепер по нашій методиці  навчаються діти в семи країнах світу. Наступний етап розвитку компанії зробив Соробан поза конкуренцією. У 2017 році була запущена єдина в світі передова розробка "Інтелектуальне домашнє завдання ". В її основі - застосування штучного інтелекту для навчання. Це реалізація індивідуального підходу до кожного учня в чистому вигляді. Такого немає в жодній школі планети. Домашнє завдання створюється з урахуванням рівня досягнень студента, а також величезної бази досвіду інших учнів. Дитина йде своїм курсом, отримуючи завдання під силу і відповідно знанням. Більше немає недовантажень і перевантажень, тепер максимальний результат досягається простіше і швидше. Теми, що вимагають доопрацювання, отримують якісне тренування до тих пір, поки учень не засвоїть їх повністю. А коли завдання даються легко, програма збільшує складність і швидкість для отримання кращого результату конкретно цього студента.

Программа 55 +

"Мозок дитини розвивається природно. Як зрозуміти, де ж саме вклад методики Соробан? "- часто чули ми. Щоб довести вплив методики і розвіяти всі сумніви навколо навчальної програми, ми запустили проект для людей віку 55+. Найдивовижніше те, що нам вдалося розвіяти міф про те, що усному  рахуванню не можна навчити дорослих. Ми вирішили, що Соробан спростує це твердження. І мали рацію. Проект показав високу результативність розвитку інтелекту людей, чиї здібності  вже не тільки не розвиваються, але і в''януть. Цей прорив став ще одним доказом того, що Соробан - школа можливостей.

Самий головний результат

У нас також навчаються дітки з інклюзивними особливостями. Успіхів в образному рахуванню  досягли дітки з діагнозом "Синдром Дауна, Аутизм, ДЦП та ЗПР". Ця категорія дітей проходить навчання з великими знижками або за рахунок гранда від керівників філліалов на безкоштовне навчання. Успішна, розвинена і щаслива дитина - це найголовніший результат, до якого ми прагнемо. Команда Соробан робить для цього все можливе і навіть неможливе! Головне - ми віримо в успіх!   Читати також: Цікавий декор на Новий рік Найкращий дитячий бренд України! Чому важливо навчати дитину з самого дитинства Відео: [mls_yt yt_url="https://youtu.be/4gQf6Y_R8sU" yt_height="320" yt_width="480"] Школа Соробан® Київ, Ніколь, рахунок 3-значних "ланцюжком". [mls_yt yt_url="https://youtu.be/tkuUI552ujM" yt_height="320" yt_width="480"] Школа Соробан®Ілля, 11 років, швидкість 0,6 секунд, тема "Флаш" [mls_yt yt_url="https://youtu.be/p_606u14Iqo" yt_height="320" yt_width="480"] Школа Соробан®Іван, зелений браслет.
 
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.