Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Підготовка до ЗНО з молодших класів

Погляди на те, як слід правильно готуватися до ЗНО, змінюються так швидко, що сучасним батькам важко знайти надійну систему допомоги. znoВже з першого класу з''являється тривога: які підготовчі курси допоможуть, які розвивальні методики підготують до майбутнього стресу від ЗНО. Протягом 8 років на території України проводиться спеціальне зовнішнє оцінювання незалежного типу або ЗНО.

Це спеціальний набір тестів, які зобов''язані пройти всі українські випускники, щоб освітнім органам можна було визначити рівень володіння ними знань з певних предметів шкільного курсу. При цьому ті бали, які учень набирає під час проходження тестування, виявляються вирішальними при вступі до ВНЗ.

З кожним роком вимоги до якості підготовки ЗНО збільшуються й змінюються. Але незмінним залишається те, що здавати його доведеться. Більшість батьків починають готувати дітей до ЗНО вже з 5-го класу: одні атакують репетиторів, інші відвідують підготовчі курси, треті тихенько вчать дома, але, однозначно, підготовка до такого важливого кроку має бути серйозною та відповідальною. подготовка к ВНО Аналізуючи результати тих школярів, хто здав або не здав ЗНО протягом усього часу його існування, можемо з упевненістю сказати, що 40% підготовки повинно акцентуватися не на академічних знаннях, а саме на розвитку в дитини уважності, міцної пам''яті, гарної концентрації, на вмінні аналізувати інформацію, виділяти з неї важливе, швидко міркувати, приймати рішення. Учень не тільки повинен пам''ятати відповідь на питання в тесті, але й уміти в стресовій ситуації вчасно зорієнтуватися та вийти на правильний результат. Здавалося б, знання важливі й потрібні в ЗНО, але, якщо дитина банально не встигне впоратися з усіма відповідями, то наявні знання не будуть показані в рішенні завдання. А тому до підготовки до важливого життєвого іспиту потрібно включити й активний розвиток мозку. Усі ми знаємо, що вік до 11 років є стартовим майданчиком для того, щоб навички, знання та вміння перетворилися в стійкий досвід, так необхідний не тільки для вдалого проходження тестів, але й у майбутніх звершеннях. Ефективною методикою та надійним помічником у цьому стане методика усного рахунку Соробан®, яка у віці від 5 до 11 років підготує стійку платформу для будь-яких розумових навантажень в старших класах. На заняттях у Школі Соробан за допомогою спеціальних вправ1С_11 проводиться підготовка мозкового апарату до парної роботи обох півкуль, до їх стабільної роботи. Тут все це відбувається набагато швидше й цікавіше, з''являється азарт, адже практичні заняття без загрози «не встигнути» завжди більш популярні, ніж теорія. Постійне тренування мозку додасть упевненості, так можливість на власні очі побачити, як підготовлений мозок може впоратися з будь-якими труднощами. У цікавому та постійному тренувальному режимі на це піде лише 2 роки, але позитивний результат буде гарантований. Краще підготовку почати раніше, щоб потім уникнути нервів і безсонних ночей. Мозок, натренований роботою в постійному активному пізнавальному режимі, завдяки заняттям за методикою Соробан, підготовку до ЗНО сприйме як чергове творче завдання, тому впорається з ним легко. Це шлях гарантованого успіху й впевненості в якісній підготовці до будь-якого розумового навантаження, а особливо до такого важливого, як підготовка до ЗНО!

Читати ще: Від спроб - до перемог!

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.