Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Як обрати метод дошкільної підготовки?

Малюк підростає, робить перші кроки, впевнено пробує цей світ на смак, на дотик, вчиться розуміти свої відчуття. Непомітно він наближається до нового етапу в своєму житті - вступу до школи. І тепер, на порозі великих змін, малюкові необхідно багато чому навчитися, адже від готовності дитини залежить, наскільки швидко й легко він освоїться в новому середовищі, наскільки успішним буде його навчання, спілкування з однокласниками.

З чого починається дошкільне виховання дітей?

Головне питання дошкільного виховання - не "як і де підготувати дитину до школи?», а «чому взагалі цьому потрібно приділяти увагу?». У педагогічній практиці нерідкі випадки, коли першокласники опановують купу непотрібних знань, але не можуть навіть переказати щойно прочитаний текст. Розуміння мети підготовчої роботи дозволить вибрати правильний напрямок, а потім і хороший центр раннього розвитку дітей. Дошкільне навчання є фундаментом, на якому буде будуватися дитячий інтелект, звички, вміння, характер і світогляд. Для батьків відправною точкою у виборі напрямку дошкільного розвитку є такі питання: чи хоче дитина вчитися, чи володіє основними пізнавальними навичками, чи легко їй дається спілкування з однолітками й дорослими, чи має уявлення про правила поведінки в школі, загальні морально-етичні норми?

Як підготувати дитину до школи?

Батькам, які хочуть займатися з дітьми вдома, психологи радять приділити увагу розвитку наступних здібностей і навичок: дрібна моторика - стимулює центри мови, розвиває уяву, різні типи пам''яті, уважність, мислення; фізичний розвиток - спорт, танці, зарядка та прості рухливі ігри розвивають швидкість реакції, координацію, зміцнюють здоров''я; пізнавальні та творчі здібності, навички самостійного навчання - допомагають дитині сприймати, обробляти й засвоювати знання; вміння спілкуватися - допоможе малюкові швидко влитися в колектив; самостійність, цілеспрямованість, навички планування, впевненість у собі. Найбільш ефективне дошкільне виховання при цілеспрямованій підготовці малюків з 5-6 років.

Методи підготовки дошкільника

Існує багато способів досягнути потрібного результату: похвала та заохочення, жорсткі вимоги й покарання, а також особистий приклад. Загрози, тиск, надмірні навантаження, в більшості випадків, вбивають інтерес дитини до навчання, в той час як поведінка дорослих є для малюка зразком для наслідування. Вдома малюк завжди повинен відчувати себе в безпеці, відчувати підтримку. У своїх руках батьки тримають майбутнє дитини, тому важливо розвивати у малюка впевненість, заохочувати дитячу ініціативу, регулярно в ігровій формі прищеплювати необхідні навички, ділитися досвідом і задовольняти дитячу цікавість.

Краща методика підготовки дітей до школи

У тому, що дошкільна підготовка дитині необхідна, немає жодних сумнівів. Але як правильно її проводити - вдома або записати малюка до центру дошкільного розвитку дітей? Школа усного рахунку Соробан пропонує кваліфіковану допомогу в питанні всебічного розвитку дітей. Ментальна арифметика допомагає організувати системне навчання дошкільнят з мінімальними затратами часу й максимально високими результатами. Розвиваючи мислення, пробуджуючи інтерес до знань, заохочуючи на нові успіхи, курс ментального рахування Соробан готує малюків до великої інтелектуальної роботи, робить їх здатними долати труднощі, працювати над собою та досягати успіху. Читайте ще: 7 років: маленький школяр і проблеми в навчанні Як обрати метод дошкільної підготовки? Успіхи дітей. Як встигати все!
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.