Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Як прищепити дитині інтерес до навчання

Коли навчання в радість, тоді і результати радують. Виходячи з цього, робимо висновок: прищепити школяреві любов до навчання - одна з головних задач розвитку ще на етапі дошкільної підготовки. Цікаво, що небажання вчитися може бути як першопричиною неуспішності, так і, навпаки, її результатом. Мотивація малюка до навчання формується під впливом правильних методів виховання. Школа усного рахування  Соробан питання мотивації вважає пріоритетним. Завдяки унікальному підходу до навчання дітей ментальному рахуванню  тренерам Школи Соробан вдається стимулювати підвищення рівня пізнавальної активності у своїх учнів. Сьогодні ми розкриваємо секрети мотивації від вчителів розвиваючих курсів Соробан для дітей в Україні.

Що заважає школяреві  вчитися в задоволення?

Дошкільний  розвиток дитини - найкраща можливість зацікавити її  в отриманні знань, тому що в сучасній школі цій  важливій  ​​складовій  формування інтелектуальної особистості уваги не приділяють. Рівень підготовки школяра значення не має. Навіть дуже обдаровані діти при певних обставинах втрачають інтерес до навчання в школі. Причиною цього є різні фактори:
  • жорстке конкурентне середовище або, навпаки, відсутність в класі дітей з таким же рівнем здібностей;
  • відсутність навичок самоорганізації;
  • низький рівень розумової підготовки;
  • нудне викладання;
  • придушення творчої ініціативи;
  • тиск з боку дорослих (викладачів, сім''ї);
  • труднощі в спілкуванні з однолітками, вчителем;
  • нерозуміння важливості своєї праці.

Як прищепити дитині любов до навчання?

Психологи визначили декілька умов для правильного розвитку дитини в дошкільному віці, які в майбутньому допоможуть їй успішно справлятися з труднощами навчання і шкільного життя в цілому. Це розвиток інтелекту, комунікабельність, психоемоційна підготовка до школи, мета якої мотивувати, створити гарне враження про школу, пробудити азарт до отримання знань. Дотримуючись цих правил, батькам не доведеться турбуватися про те, як зацікавити дитину вчитися. Володіючи здібностями, знаючи, як ними правильно користуватися, школяр і сам буде шукати способи, щоб реалізувати себе. Спростити завдання дошкільної підготовки можна, якщо записатися в центр усного рахування  Соробан.

Як школа ментальної арифметики допомагає виховати любов до навчання?

Японська методика швидкісного усного рахування  - це головний помічник у розвитку у дітей пізнавального інтересу, внутрішнього стимулу до навчання. Вона дає відповіді на питання, як прищепити любов до навчання, підтримати вогник допитливості, створити не просто інтерес, а потребу  в знаннях?
  1. Гармонійний розвиток інтелектуальних здібностей - головне завдання викладачів центру усного рахування . За допомогою швидкого усного рахування (ментальна арифметика на рахівницях соробан) розвиваються не тільки здібності до математики, а й творчий потенціал.
  2. Щоб зацікавити учнів в навчальному процесі, уроки ментальної арифметики проводяться в форматі гри, а для виконання домашніх завдань команда Школи Соробан створила розвиваючу комп''ютерну гру.
  3. Регулярні тренування дисциплінують, виховують працьовитість, посидючість, самостійність і самодисципліну. Ці навички допоможуть майбутньому школяреві справлятися зі шкільними навантаженнями.
  4. Завдяки швидкому усному рахуванню діти розуміють, що успіх в навчанні - це результат їхньої  власної праці. Це допомагає їм бути наполегливими у вирішенні складних завдань, мотивує домагатися поставлених цілей.
  5. На заняттях ментальним рахуванням діти вчаться дружно вирішувати поставлені завдання, змагатися, отримують досвід навчання в колективі. Це великий плюс до загальної дошкільної підготовки, так як набуті навички допомагають майбутнім школярам подолати бар''єр в спілкуванні з однолітками, сприяють швидкій адаптації в школі.
Комплексний  гармонійний розвиток в центрі ментальної арифметики при постійній підтримці батьків і педагогів - це найкращий спосіб мотивації для дітей. Читати також: Адаптация первоклассников к школе Что делать, если не понимаешь математику Чем занять ребенка в 5 лет дома Відео: https://youtu.be/jclCmi-pCyY https://youtu.be/8nd8F2OAgxc https://youtu.be/LwGMwuAMDeI записатися

Записатися в Школу Соробан® у вашому місті

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.