Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Навіщо потрібна Ментальна Арифметика?

Що спільного між Ньютоном, Омом, Корольовим, Оппенгеймером, Флемінгом, Ейнштейном, Стівом Джобсом та ін.? МОЗОК ... ЙОГО можливості й ПРИХОВАНІ РЕЗЕРВИ ... 6e00b031-f2b8-4bd6-870d-4bdd0bdd3c93 Щоб створити комп''ютерну гру, потрібно знати комп''ютер і програмування, JavaScript, CSS, HTML і ще півсотні дисциплін. Але найголовніше - потрібно мати розвинуту уяву, фантазію, увагу, адже перш ніж створити щось, його треба придумати та побачити у своїй голові. Досить багато навичок, чи не правда? І якщо програмування, знання компютера, дискретної математики та компілятора можна вивчити, то де взяти гарну уяву і фантазію? Щоб відкрити закон земного тяжіння, Ньютону потрібен був неймовірно розвинутий мозок, який умів пов''язати звичайні речі із високими матеріями, адже з простого падіння яблука вниз, він висунув теорію будови всього Всесвіту. Щоб створити атомну бомбу ... Це потрібно було бути генієм, яким і був Роберт Оппенгеймер. Спочатку квантова теорія, а потім робота з атомом і Хіросіма. З дитинства в ньому були задатки генія, його мозок був неймовірно розвинутий. Закон Ома. Сергій Корольов і його супутники й ракети. Олександр Флемінг і його работа над першим антибіотиком. 96107256 Всім відомий Ейнштейн із теорією відносності та гравітаціі. Стів Джобс з останніми яскравими досягненнями у сфері компютеризаціі. Щоб залишити слід в історії, який залишили ці люди, потрібно було бути не просто генієм, а супер людиною. Таємниця їхнього розвитку від нас закрита, ми знаємо лише частини їхніх біографій і життєвого шляху, який привів їх до великих відкриттів. Але висновок напрошується один – їхній мозок розвивався так, як НЕ розвивається в інших людей. Як і ЩО ПОТРІБНО МОЗКУ? За теорією вчених, ми використовуємо тільки частину мозку. Останні дослідження кажуть, що у кожному із нас закладено свій потенціал і вся річ у тому, як ми його розкриваємо. Активний період розвитку триває до 12 років. Будова і зміцнення зв''язків між клітинами мозку, спарена робота півкуль - все це дано нам з народження, і тільки від умов, в яких ми розвиваємось, залежить, чи відкриємо ми те, що закладено нам природою. Чи знаєте ви методики, способи або прийоми, які надають 100% умови для розвитку мозку? Математика? Можливо! Цариця наук і її точність і раціональность. Більша активність лівої півкулі. Творчість? Напевно! Політ фантазії, уяви та ідей. Права півкуля з її великою перевагою. Як і де можна все це поєднати? Ментальная арифметика!
Ментальная арифметика или Соробан
2-тисячорічнаісторія рахівниць, японська якість викладання, але складність у навчанні й тільки для обдарованих. 2013 рік. Юрій Новосьолов І його вдосконалена методика ментальної арифметики для всіх.

2

Твій мозок - твій друг і тільки ти можеш дати йому те, що відкриє всі вміння і навички, які закладені природою. Сьогодні майже кожен Дитячий Центр розвитку пропонує навчання дитини за різними напрямками: математика і логіка, творчість і фантазія. Згоден, що привести на всі потрібні заняття дитину досить складно і втомливе. І якщо ще Дитячий Центр міста пропонує багато «розвивалок», то йому складніше вдосконалюватись в чомусь одному. 25 років тому японці вигадали, як з''єднати в одну методику все, що надасть поштовх розвитку усіх навичок і лівої, і правої півкуль, без перекосу в один бік. Ментальна арифметика або усне рахування. Але є мінус: засвоювали її тільки обдаровані діти. Команда Школи усного рахування Соробан на чолі із Юрієм Новосьоловим починає вдосконалювати методику та адаптувати її для наших дітей. Принцип дії простий: із допомогою усного рахування підштовхнути мозок до міцної взаємодії його лівої та правої півкуль і вдосконалюватися в цьому напрямку. Те, що це вдалося, було схоже на диво: діти спритно використовували уяву для активізації правої півкулі й видачі відповіді на приклади лівою. У 2014 році народилась програма Дід Соробан, яка семимильними кроками двинула розвиток мозку соробанят вперед. Дід Соробан – гра дітей на улюбленому комп''ютері, із дозуванням навантажень на зір і завданнями, які контролює тренер. Вузька направленість вдосконалення самої методики Соробан ®, яка розвиває велику кількість навичок мозку, сприяє її кращій роботі. Методисти, програмісти й тренери Соробан ® щодня вносять поправки в програму і методику, орієнтуючись на зручність для дітей і батьків. У Соробан ® не потрібно бути обдарованим або генієм, щоб освоїти усне рахування. Та рахування і не головне у тренуваннях. Головне – розвиток мозку, стимул для лівої та правої півкуль працювати у парі й зміцнювати зв''язок між собою. А мозок, розвинений так, як закладено природою, без однобокості та спрямування тільки на одну півкулю, здатний не тільки створити хороший фундамент для подальшого розвитку дитини, але й дати їй можливість робити неймовірні відкриття для себе і для планети Земля. Читайте ще: Новаторський підхід школи Соробан до розвитку мозку
   
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.