Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Тренер Соробан® - який він? Можливо, це Ви?

тренер соробанТренер Соробан®
Школа усного рахунку "Соробан" з 2013 року впевнено розвивається у сфері інноваційного навчання дітей 5-11 років. Перевірена методика, унікальна онлайн-платформа "Дід Соробан" - це є запорукою успіху.

Але не менш важлива, а в ряді випадків і необхідна, особистість, людина, яка стане провідником між навчальною системою та учнем. У школі "Соробан" таких людей називають тренерами.

Чому тренери? Ми проводимо аналогію зі спортом. На заняттях фізкультури людина розвивається фізично. У Школі "Соробан" учні розвиваються інтелектуально. І в спорті, і в "Соробан" важливі регулярні тренування, які проводяться під контролем тренерів. "Обличчя" школи. Тренер - перша людина, яку бачать учні та їх батьки, увійшовши до школи. Перед початком заняття він радо зустрічає своїх учнів, розмовляє з дорослими. Доброзичливий оптиміст - під цей опис підійде будь-який тренер школи. І це щире ставлення до життя. У день тренер проводить по три-чотири уроки. Але в будь-який час зустріне вас посмішкою. Без справжньої любові до дітей і своєї роботи, без реального позитиву, прикидатися стільки часу неможливо. Тренер "Соробан" - шлях до успіху. Не будемо приховувати, стати тренером школи "Соробан" непросто. І це природно. Адже цій людині ми довіряємо найцінніший скарб - дітей. Яким повинен бути майбутній тренер?  Найголовніше - людина повинна любити дітей! А подальші очікування не відрізняються від загальноприйнятих: вища освіта й добре володіння українською та російською мовами. Викладання за унікальною методикою тренера навчать на професійних курсах. Безумовно, найбільш складне та, водночас, найцікавіше - знайомство. Кандидат у тренери готує відео, в якому розкриває тему: «Число 10 - розкажи дітям». Кожен сюжет переглядається засновником Соробан® Юрієм Новосьоловим, який приймає рішення про можливість подальшого обговорення співпраці. Відповідально? Так. Але чому цікаво? Річ у тому, що у відеоролику важлива подача інформації, вміння тренера показати себе світові, достукатися до глядача. Тут важливі особистісні якості. Те, що невловиме, але завжди "чіпляє", те, що називають харизмою. Про що йде мова? Подивіться одне з надісланих відео-резюме. [mls_yt yt_url="https://youtu.be/2MHhtPXM08g" yt_height="320" yt_width="480"] Людину, яка любить дітей і вміє запалювати їх душі, допитливу й оптимістичну ми з радістю приймемо до нашого дружного колективу й довіримо їй найулюбленіших - юних соробанят. Ви впізнали себе в описі тренера школи  Соробан®? Ласкаво просимо! Чекаємо ваше відео за адресою: office@soroban.com.ua Багато корисної інформації про школу, читайте на сторінці Фейсбук.  
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.