Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Розвиток уваги дітей дошкільного віку та учнів молодших і середніх класів

Розвиток уваги в молодшому віці.

Рівень довільної і мимовільної уваги у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку безпосередньо пов''язаний з їх успішністю. Найчастіше, батьки не приділяють особливої уваги її розвитку, тому результати навіть самих максимальних старань дитини і в школі, і вдома викликають розгубленість і навіть відчай.

У чому ж причина, де шукати відповідь і допомогу?

Вчені - психологи пов''язують слабкий розвиток пам''яті, її нестійкість, короткочасність і мимовільність з особливостями розвитку дітей 5-11 років. Саме в цей час у них спостерігається стрімкий розвиток мимовільної пам''яті і, як наслідок, - невміння акцентувати свою увагу на одноманітній роботі, швидка втрата інтересу до неї, слабкий самостійний контроль і регулювання довільної уваги. Далі - постійна необхідність в повторенні, зубріння, які гублять інтерес до самого процесу навчання і пізнання світу. Діти стають неуважними, не можуть сконцентрувати свою увагу на важливому, відволікаються самі і відволікають інших Така ж поведінка характерна для цих дітей і в інших подібних ситуаціях. Якщо не звертати на це уваги і чекати, що дитина підросте і все само собою владнається, то у дорослому віці ми можемо отримати людиниу з проблемами адаптації в соціумі, поганого працівника з низьким рівнем креативності, розсіяного і забудькуватого, який насилу вміє перемикатися з одного виду діяльності на інший, пасивного і безперспективного. Для довідки: довільна і мимовільна увага залежить безпосередньо від вольового зусилля. Довільна керується ним, а мимовільна встановлюється і підтримується без участі вольового свідомого наміру.

Розвиток уваги в школі усного рахунку Соробан.

Відповідь одна - якомога швидше почати тренувати мозок, змусити його включати в активну роботу обидві півкулі, тим самим допомогти йому формувати необхідні нейронні ланцюжки, які він повинен створювати саме в цьому віці. Однією з таких важливих ланцюжків і є увага. Саме у віці від 5 до 11 років, не відкладаючи на потім. У цьому допоможуть спеціальні розвиваючі ігри, групові і командні заняття з методики Соробан. Це відмінний, найшвидший, надійний і ефективний спосіб за допомогою ментального рахування не тільки опанувати математичну освіту, технологію швидкісного рахування, а й навчити мозок працювати в повну силу. Спочатку - робота з рахівницями, паралельно - навчання візуалізації їх, потім - рахування в розумі. Результат - мозок, зміцнюючи старі і створюючи нові нейронні зв''язки саме під час активної фази свого розвитку, починає керувати і регулювати активну свідому діяльність дитини. Це і є високий показник довільної уваги. Розвиваємо увагу, а також інтелект, дрібну моторику, швидкість думки і багатозадачність. Оперуючи образами в Соробан, діти -відмінно розвивають пам''ять, запам''ятовуючи і використовуючи в уяві величезну кількість образів кісточок на рахівницях соробан; -уміють миттєво концентруватися на необхідній інформації; -створюють довільну увагу і образне мислення; -можуть одночасно з ментальним рахуванням читати вірш, наспівувати пісеньку або виконувати ще якусь дію. На відео наш студен Ілля демонструє виконання декількох дій одночасно: https://youtu.be/g8eSoTLNlWs   Подивитися розклад занять у Вашому місті Увага! Курс навчання - 2 роки. Заняття - по два уроки один раз на тиждень. Обов''язкові тренування - вдома щодня по 15 хвилин в день на спеціальному комп''ютерному тренажері з інтелектуальною функцією домашнього завдання «Дід Соробан». Гарантований результат: -розвинена пам''ять, логіка, концентрація, уява; -збільшена швидкість сприйняття і обробки інформації, вміння нестандартно мислити і творчо підходити до вирішення будь-якої проблеми; -високий рівень інтелекту, навички багатозадачності; -відпрацювана дрібна моторика; -розвинена увага. Побічний приємний ефект - «калькулятор» в голові: висока швидкість складання, віднімання і множення на ментальному рівні. Запишіться на заняття в школу усного рахунку Соробан ® і забезпечте своїй дитині майбутнє великих можливостей!

Видео про Усовершенствованную Ментальную Арифметику Соробан

https://www.youtube.com/watch?v=8BtB5X19U_Q

Удовольствие от результата — главный мотиватор в обучении

https://www.youtube.com/watch?v=k9mnfDarba4

Считаем всем классом! Весело, легко, дружно!

https://www.youtube.com/watch?v=ylaFNHxLPRQ

Соробан — это прежде всего семья!

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.