Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Чи потрібен дитині дитячий садок?

«Виховання — велика справа: ним вирішується доля людини». (В. Р. Бєлінський) Усі ми знаємо, що на розвиток особистості дитини значний вплив має навколишнє середовище. Поки дитина зовсім маленька, її вихованням займається мама. Але рано чи пізно перед батьками постає питання: як підготувати маля до школи – відправити до дитячого садка або продовжити виховання вдома, у сім''ї?

Навіщо дитині дитячий садок?

Ще недавно необхідність дитячого садка в суспільстві навіть не обговорювалася, оскільки декретна відпустка мами тривала всього кілька місяців, а можливість залишати малюка з бабусями була не у всіх. Сьогодні батьки можуть віддати дитину до комерційного садка, займатися вихованням самостійно, найняти няню, але в звичайних (державних) садках, як і раніше повні групи дітей. Чи потрібен дитині дитячий садок? Для когось окрім дитячого садочка не існує альтернативного рішення у вихованні дітей-дошкільнят. Тим же, хто обирає між садом і домівкою, щоб зробити остаточний вибір, потрібно знати переваги й недоліки відвідування дитячих садків.

Почнемо з негативних моментів для дитини:

  • Адаптація у дитячому садку може виявитися для малюка дуже складною та тривалою.
  • Часті хвороби, особливо в перші місяці відвідування групи. Звичайно, дитина може заразитися, застудитися, але велику роль відіграє ще психологічний фактор – моральний дискомфорт здатний викликати зниження захисних сил організму.
  • Поява небажаних звичок, нехороших слів у лексиконі.
  • Харчування. На жаль, у державних установах проблема повноцінного, якісного, смачного харчування для дітей поки залишається відкритою.

Тепер поговоримо про те, що дає дитячий садок дитині.

  1. Дитина вчиться спілкуватися, правильно взаємодіяти з людьми поза зони свого комфорту. Повноформатні рольові ігри, де можна проявити фантазію, командні змагання, можливість пошуміти, посміятися з цілою дюжиною друзів – де ще, окрім дитячого садка малюк отримає такий безцінний досвід спілкування з однолітками?
  2. Коли батьків поруч немає, дитина вчиться бути самостійною. У дитячому садочку вона починає самостійно їсти, застеляти ліжко, складати іграшки по місцях, збиратися на прогулянку. Розвивається особистісна самостійність, бо серед інших дітей дитині доводиться самій відстоювати, захищати свої інтереси, знаходити можливість домовлятися.
  3. У малюка, який ходить до дитячого садка, правильно формується режим сну, харчування, він вчиться розподіляти свої сили, стає дисциплінованим, відповідальним.
  4. Дитячий садок проводить комплексну підготовку до школи. Окрім навчання вихователі приділяють увагу творчому, музичному, фізичному розвитку дітей, вчать правильно говорити, писати, малювати...
Позитивний вплив дитячого садка на розвиток дитини очевидний. Звичайно, класичні методи навчання не досить ефективні, але в комплексі з дієвою методикою інтелектуального розвитку можуть створити відмінну базу для успішного навчання в школі, для грандіозних досягнень у дорослому житті. Ідеальний помічник раннього розвитку дітей – усний рахунок Соробан. Незалежно від того, хто займається дитиною – вихователі або батьки, методика вдосконаленої ментальної арифметики відкриває для маляти нескінченні можливості інтелектуального й особистісного зростання. Навчання ментального рахунку Соробан® розвиває дитяче мислення, розкриває творчі таланти, допомагає формуванню корисних навичок, лідерських якостей.
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.