Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Чи можна навчитися ментальної арифметики онлайн?

На питання про те, чи навчають у Школі Соробан онлайн, відповідає сам Юрій Новосьолов, засновник цієї унікальної школи:

"Наших партнерів, клієнтів, потенційних покупців франшиз дуже часто цікавить, а чи можна навчити тренерів онлайн, не проходячи спеціальної підготовки в Школі Соробан. Відповідь очевидна й однозначна: "Ні, тому що втратите головне - якість". Саме про це я хочу поговорити, відкривши завісу такої категоричності. Зараз в Google або Яндекс повно привабливих пропозицій за невелику плату в розмірі однієї ресторанної вечері швидко й без проблем відкрити хоч завтра школу ментальної арифметики. Такі пропозиції ви зможете знайти під фразою "Ментальна арифметика для педагогів". Усе навчання проходить онлайн. Розберімося з можливими плюсами та явними мінусами таких навчань.

У чому виграють педагоги?

У комфорті, адже навчання ментальної арифметики (усного рахування) проходить у звичних для вас умовах. В оперативності - вас індивідуально навчать швидкісного усного рахування, як тільки ви оплатите навчання, при цьому повної комплектації групи чекати не потрібно. В економії сил і засобів - не треба витрачатися на готель і поїздку, витримувати восьмигодинний переліт до найближчого тренінгового центру Школи Соробан.

Що виграють ті, хто навчає?

Отримають більш широкий ринок, адже всім зрозуміло, що студенту з далекого киргизького села аж ніяк не потрапити на навчання до Дніпра в головний офіс.

Тренеру забезпечать  тихе й спокійне навчання по годині на день протягом одного-двох тижнів, не витрачаючи його дорогоцінного часу. Здається все досить простим і зручним? Тоді в чому ж явні мінуси такого навчання? Щоб пояснити, хочу спочатку показати шлях і принципи навчання тренерів у нашій Школі. 25% всього навчального часу займає теорія. Усе інше - це практичні заняття в групах, з найцікавішою та єдиною в світі  на сьогодні онлайн-платформою, спостереженням за роботою найдосвідченіших майстрів. Услід за цим йдуть власні презентації у вигляді міні-уроку, стрес-тести - відповіді на запитання з "залу". Навчання проходить "вживу": досвідчені тренери-психологи з величезним досвідом роботи завжди здатні відрізнити майбутнього тренера Школи від випадкової людини, яка не зможе якісно навчати наших студентів. Задумайтесь: чи можна навчитися якісно при онлайн-тренуваннях тренерам, якщо навіть у великій мережі шкіл Соробан не так багато вчителів, які можуть підготувати інших тренерів? Сьогоднішня реальність така, що онлайн-навчання не забезпечить належної якісної підготовки ні тренерам, ні майбутнім учням, яких ці тренери будуть навчати. Такі онлайн-розумники й створюють негативне ставлення до самої Школи Соробан. Тільки реальний ретельний відбір претендентів. "Гарячий" приклад: крайнє навчання 14 вересня 2017 року, 2 людини їдуть без сертифікатів додому, не закінчивши навчання, хоча вже до цього вони пройшли співбесіду з директорами, отримали від мене схвалення своїх відео-презентацій, навіть відучилися 2 дні, сплативши проживання в готелі та отримавши проплачені відрядження. І таких кандидатур на відхилення набралося з усієї мережі 24 людини. Ми, спостерігаючи за ними в процесі навчання, однозначно вирішили: вони нам не підходять, адже не зможуть забезпечити якісного навчання, тому немає сенсу в їх подальшому перебуванні на курсах.

А якби не такий ретельний відбір, то при середньому навантаженні на одного тренера, що працює, у 70 учнів, ми б у майбутньому отримали понад півтори тисячі незадоволених, погано навчених учнів і масу розчарувань, сліз і докорів, півтори тисячі порад друзям не ходити до цієї нудної, нецікавої школи, півтори тисячі негативних відгуків про школу Соробан. Чи можливий такий відбір при онлайн-навчанні? Чи відповідають онлайн-тренери за якість підготовки? Звичайно ж, ні. Ось ті явні мінуси, про які я згадував на початку нашої розмови.

Команда Школи безпосередньо зацікавлена ​​в підтримці свого іміджу й завжди готова відповідати за якість роботи своїх тренерів. Хоча ми й не найбільша школа в світі, до нас у мережу увійти складно, а справжнім тренером стати ще складніше, але якщо ви хочете отримати якість, то компромісу ніколи не буде". Читайте ще:
Що таке ментальна арифметика або шлях до успіху
Розвиваємо IQ дитини за допомогою ментальної арифметики
Як вибрати метод дошкільної підготовки?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.