Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Як розвинути математичні здібності у дитини

pAJ7CldajIUУ процесі дорослішання і розвитку дитини, особливо в сучасному світі, батьків турбує питання - ким стане малюк у майбутньому? Чого він в цьому житті досягне? Чим я можу допомогти йому вже зараз? Аналізуючи сучасні професії, технології та досягнення, скажемо прямо - одним з важливих аспектів для успішного майбутнього дитини є дует математичних здібностей лівої півкулі та творчих здібностей правої півкулі головного мозку. Чудовий приклад - Біл Гейтс. Батьки віддали його в спеціалізовану школу, де він опанував комп''ютер, і це стало основою для його кар''єри. Читайте історію тут (http://www.myrouble.ru/bill-gejts-istoriya-uspexa-bio..). Вже сьогодні набувають популярності такі професії, як:
  • Розробники комп''ютерних ігор, програм і сайтів.
  • IT-фахівці.
  • Аналітики ринків.
  • Фінансові інженери.
  • Розробники мобільних додатків.
  • Брокери.
  • Фахівці з віртуальних ринків тощо
Як бачите, всі професії пов''язані з математикою. Однак тільки математичних здібностей вже недостатньо! Сьогодні саме життя у всьому пов''язує з математикою здатність творити, вигадувати, уявляти, відчувати інтуїтивно. Планшети, комп''ютери, камери, інтернет, банківські операції - все це вимагає неабиякого розвитку логіки, абстрактного мислення, здатності до синтезу та аналізу, вміння оперувати великими обсягами інформації, швидкого й точного вирішення завдань, і при цьому у всьому має бути присутня творча складова, уява, фантазія. Математичні здібності дитини, сьогодні мало розвивати у звичному для нас ключі - логічні задачі, лічилки, ігри. Майбутнє (успішне майбутнє) вимагає іншого підходу. Це має бути методика, яка дасть тверду опору, велику базу знань, умінь. І всі дороги ведуть до найдосконалішого в світі процесору - людського мозку!

Розвиваючи здібності, ми розвиваємо мозок

Розвиваючи мозок - ми формуємо людину. А головне - розвиток має бути синхронним, гармонійним, активно й однаково стимулювати всі ділянки лівої та правої півкулі. Математика стимулює в основному розвиток тільки лівої півкулі, а сучасний світ вимагає також наявності інтуїції, фантазії, творчого потенціалу та ще десятків здібностей, властивих правій півкулі. У світі існує тільки одна методика, здатна розвивати не тільки математичні здібності за допомогою лівої частини мозку, а ще й розвивати абсолютно всі правої. Ця методика гармонійно стимулює одночасно обидві півкулі, і це - Методика усного рахунку Соробан. За допомогою рахівниць абак або соробан, діти активно розвивають мозок. Сьогодні методика доповнена чіткою схемою завдань і спеціально розробленою комп''ютерною програмою. Школа усного рахунку Соробан змінює стереотипи розвитку математичних та інших здібностей. У нас немає звичних для дошкільнят паличок і рахунку по пальцях, немає завдань на логіку та інших відомих вам атрибутів старого навчання. Сьогодні розвиток математичних навичок в гармонії з іншими здібностями переходить на новий рівень - ментальної арифметики. І це нова сходинка в дитячому розвитку. Це вже давно зрозуміли Японці, усний рахунок за допомогою абак в Японії введений до програми початкової школи. Сьогодні Соробан об''єднує старовинні японські традиції й сучасний ранній розвиток маленьких геніїв. З 2013 року перші Школи відкриті на пострадянському просторі. Заняття проходять раз на тиждень. Вдома ваш геній закріплює навички 15-20 хв на день на комп''ютерній програмі, яку ми розробили самі. Подібної програми немає ніде в світі! Все, що сьогодні потрібне для розвитку математичних здібностей у дитини в гармонії з творчістю та інтуїцією - це вибрати на нашому сайті зручний вам час занять і записатися тут. Як бонус ви отримаєте здатність неймовірно швидко рахувати і одночасно декламувати улюблені вірші))
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.