Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Дошкільна підготовка в Школі Соробан®

Підготувати малюка до школи — відповідальна справа. Потрібно полегшити знайомство дитини зі школою, допомогти подолати труднощі, зміни в щоденному графіку, підвищення фізичних та інтелектуальних навантажень.

Школа усного рахунку Соробан® достеменно знає, якою повинна бути підготовка до школи, коли розпочинати тренування інтелектуальних здібностей дитини, розвивати її соціальні навички, займатися психологічним і емоційним дошкільним вихованням.

Головні напрямки дошкільної підготовки в Соробан®

Найважливішими аспектами, від яких залежить наскільки ефективною буде дошкільна підготовка, є правильно підібраний час для початку занять і методика навчання. Найкращий вік для підготовки — 5-6 років, коли малюки вже свідомо сприймають навчальний процес, а їхній мозок перебуває в фазі активного розвитку. Є чотири головні ознаки готовності майбутніх учнів до шкільного життя:
  • фізичні: здоров''я, рівень розвитку дрібної моторики, ступінь збудження нервової системи;
  • розумові здібності, необхідні для продуктивної пізнавальної діяльності: наочно - образне мислення, навички роботи з інформацією (самостійний пошук, аналіз, визначення ступеня важливості даних);
  • соціальні навички: готовність і вміння взаємодії з іншими людьми, здатність швидко адаптуватися в соціумі;
  • психологічні, емоційні, вольові якості: особистісні якості, необхідні для успішного навчання, самовизначення в незнайомому середовищі, праці заради результатів.
Центр дошкільної підготовки Соробан® працює за всіма цими напрямками.

Які здібності розвиває ментальна арифметика у дошкільнят?

Розберімо детальніше дію арифметики на розвиток дитячого інтелекту.

— Усний рахунок має безпосереднє відношення до фізичної дошкільної підготовки дітей. Завдячуючи тренуванням на абакусі, діти відмінно опрацьовують пальчики обох рук. Так відбувається підготовка до письма, розвитку мовлення, тренування здатності концентруватися. — Ментальна арифметика Соробан® створює умови, за яких розвиваються обидві півкулі мозку, завдяки чому в дітей проявляється весь спектр здібностей — і тих, за які відповідає ліва півкуля, і тих, за які — права, зокрема, фотографічна пам''ять, логіка, уява, аналіз, критичне мислення. — Виховання впевненої, комунікабельної особистості — один з головних напрямків навчання в Соробан®. Щоб прищепити вміння працювати в команді, змагатися й приятелювати, коректно спілкуватися з вчителем і однолітками, використовуються прості та доступні методи викладання: ігри, спілкування, спільне вирішення завдань. — Емоційним, психологічним критерієм готовності дітей вважається рівень їхньої здатності до планування, вміння керувати своїми бажаннями й потребами, уміння, а головне, бажання працювати заради омріяної мети, долаючи будь які складнощі. Центр дошкільної підготовки Соробан® вже з першого уроку ментальної арифметики тренує у дітей ці якості.

Переваги Соробан® для дошкільнят:

Ментальна арифметика не просто навчає, вона розвиває гнучке мислення, яке дозволить дитині грамотно керувати своїми знаннями. Завдячуючи їй мозок дитини стає універсальним, однаково ефективним у вивченні математики й літератури, іноземних мов та історії. Одночасно вона використовує природну дитячу допитливість, властиву малюкам в 5-6 років, щоб сформувати в них глибоку цікавість до навчання, потребу в знаннях, прагнення розширити свій кругозір і вдосконалювати свій інтелектуальний потенціал. Читайте також: 7 РОКІВ: МАЛЕНЬКИЙ ШКОЛЯР І ПРОБЛЕМИ У НАВЧАННІ ДИТЯЧІ ТАЛАНТИ. ЯК ВИЯВИТИ? ЧОМУ ВАЖЛИВО РОЗВИВАТИ У ДІТЕЙ ПРАВИЛЬНІ ЗВИЧКИ?
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.