Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Що подарувати на Новий Рік?

«Що подарувати на Новий Рік?» - цим питанням зараз зайняті думки більшості людей на планеті. Що ж подарувати на Новий рік? что подарить на новый год Звичайно, адже попереду веселі свята зими: Святий Миколай, Новий Рік, Різдво. І, якщо на Святого Миколая подарунки, в основному, дарують дітям, то на Новий Рік та Різдво подарунки дарують всім, навіть улюбленій домашній  тварині. А тому ми вирішили допомогти вам з ідеєю подарунка і підказати, що подарувати на Новий Рік. Сподіваємося, що наша добірка допоможе вам вибрати те, що принесе радість вашій родині.
Чесно скажу, Дід Мороз, але  не збрешу, Я Новий рік дуже сильно люблю! Бачиш, яка гарна ялинка? Вся в вогниках, срібляться голки! Я вітаю тебе, Дід Мороз! Тільки хвилююсь  - чи подарунки приніс?

Що подарувати на Новий Рік дитині:

  • Іграшки:
- конструктори «Лего», - звичайні конструктори (кубики, будівельні, тематичні набори, болтові, магнітні, контурні, конструктори-трансформери, електронні - на основі електросхем, складові, м''які, конструктори-лабіринти); - ляльки (пупси, барбі, авторські ляльки, ляльки м''які і з твердими частинами тіла, ручної роботи, з нетрадиційних матеріалів, маріонетки, пальцеві, серійні набори, тильди або Reborn babe); что подарить на новый год - коляску для ляльок, набори для гри з лялькою, меблі, будиночок, одяг для ляльок, манекен для зачісок або макіяжу; - набори посуду, тематичні кухонні набори; - м''які іграшки; - музичні інструменти; - машинки, літаки, треки, залізницю або мотоцикл; - іграшки для розвитку (кубики, сортери, шнурівки, м''якушки, мозаїка, рамки, вкладиші, настільні ігри, посібники з математики, логіки, рухливі ігри, пазли, магнітну дошку, ігровий набір інструментів, бінокль, підзорна труба, мікроскоп, музичний інструмент, набір для дослідів або відкриттів, для ліплення, фігурки для розфарбовування, набори для творчості або Hand Made, ляльковий театр, швейна машина); - комп''ютер, мишка, джойстик, педаль для гонок.

Що подарувати на Новий Рік ще?

  • Навчання:
- запрошення на разовий урок в Дитячий Центр; - сертифікат на навчання в Школі Соробан; - книги, енциклопедії, диски для гри або читання, для навчання новим навичкам; - фотоапарат, фото принтер; - заняття в гуртках або секціях вашого міста.
  • Походи та екскурсії:
- квиток в кіно, театр, оперу, балет, цирк; - в музей; - в Планетарій; - на будь-яку виставу; - організувати похід в зимовий ліс.
  • Прикраси і догляд:
- годинник або браслети, сережки, намисто або обручки; - дитяча косметика; - фен, прилад або засоби для укладання.
  • Одяг.
  • Виступ аніматора, зустріч друзів.

ПОРАДА: попросіть дитину перед святом написати листа Діду Морозу або Миколі, Санта Клаусу або тому герою зимового свята, в якого вірить ваш малюк. Так вам буде простіше визначитися з вибором подарунка.

Що подарувати на Новий Рік Жінці:

  • Прикраси:
- будь-яка біжутерія, прикраси з дорогих металів з діамантами, іншими дорогоцінними каменями або фіанітами.
  • Косметика:
- скринька для прикрас; - годинник.
  • Одяг:
Нижня білизна, нічна сорочка, піжама, світшоти або аксесуари (рукавички, шарфи, парасольки, ремені, хустки). що подарувати на новий рік

ПОРАДА: З особливою обережністю підходите до вибору будь-якого одягу. Купувати його варто тоді, коли ви на 100% впевнені в правильному розмірі, знаєте його або сама жінка вас про це попросила, повідомивши всі необхідні дані. Можна, звичайно, взяти з собою в бутик одяг, яку носить ваша улюблена, і з її допомогою вибрати відповідний розмір.

  • Вироби з хутра.
  • Парфуми-косметика:
- духи, туалетна вода; - декоративна косметика: помада, тіні; - засоби для догляду за шкірою обличчя, тіла або волосся.

ПОРАДА: не варто дарувати на Новий Рік побутову або кухонну техніку, світильники або вазу, статуетку, настінний годинник. Це предмети, які використовуються усіма членами сім''ї, а тому не принесуть тієї належної радості вашої жінці. Виняток є в тому випадку, якщо вас про це попросили. В такому випадку підіть трохи далі і придбайте до кави-машини, наприклад, хорошу каву, до духовки - книгу рецептів і т.д.

  • Комп''ютерна техніка і приємні штучки до неї:
- планшет, телефон, флешка з прикрасами або мишка; - накопичувач або навушники.
  • Розваги:
- похід в кіно, театр, цирк, ресторан, парк атракціонів, планетарій, оперу; - політ в аеротрубі, стрибок з парашутом або з мотузкою; - сертифікат в салон краси або на курси, майстер-клас, екскурсію.

ПОРАДА: можна придбати подарунковий сертифікат з вибором розваги, наприклад, такий сервіс з вибором, надає магазин BODO

  • Подарунки для душі: квартира, машина, острів, зірка з неба, ваша безмежна любов !!! ❤

Що подарувати на Новий Рік Чоловікові:

Насправді, вибір подарунків для чоловіків дуже великий. Починати, звичайно, варто з того, чим захоплюється ваш улюблений.
  • Техніка.
- комп''ютери, приладдя до них; - телефон або планшет, накопичувач пам''яті і т.д.
  • Авто.
Або будь-які дрібниці по догляду за нею, прикраси в салон.
  • Одяг.що подарувати на новий рік
Оскільки жінки завжди краще, точніше знають розміри одягу свого чоловіка, тут можна не обмежувати фантазію, а дарувати все, що одягає і чим користується ваш чоловік.

ПОРАДА: шкарпетки і труси, як "обов''язковий атрибут" будь-якого чоловічого свята, залиште на інший раз, якщо не хочете отримати такий же подарунок до Жіночого Дня))))

  • Прикраси.
Чоловіки, як і жінки, теж люблять різні прикраси, тільки це повинні бути стильні і непомітні речі: Годинники, запонки, ланцюжок або браслет (золотий, срібний, шкіряний, мотузковий, керамічний або сталевий), кільце або печатки.
  • Подарунок, пов''язаний з хобі чоловіка.
  • Подорожі, майстер-класи, сертифікати з вибором, в яких пропонують::
- польоти в аеротрубі, на повітряній кулі, масаж, романтичні уїк-енди (можна організувати і самій), навчальний політ на літаку і багато-багато іншого. Питання «Що подарувати на Новий Рік?», насправді, не таке складне, коли ти добре знаєш людину, якій робиш подарунок, знаєш її захоплення і бажання. Навіть, коли ви обмежені фінансами, завжди на виручку прийдуть романтичні вікенди, ванни з пелюстками троянд і слова любові. А питання «Що подарувати людині, у якої все є?» має свою відповідь:

даруєте любов, емоції, близькість і зустрічі, - ці подарунки ніколи не будуть зайвими.

З наступаючим святом Вас і Ваші родини! Нехай Новий Рік принесе тільки радість, щастя, позитивні емоції, багато найвеселіших і неймовірних подарунків!  З Новим Роком! [mls_yt yt_url="https://youtu.be/23r76oDNo7s" yt_height="320" yt_width="480"]
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.