Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Школі усного рахунку Соробан® 7 років!

Школі усного рахунку Соробан® 7 років!

 

Друзі, ми вдячні вам за підтримку всі ці роки.

У 2013 році ми відкрили першу школу Соробан®, а сьогодні - це Міжнародний проект з

більш ніж 25 000 дітей, майже 10 000 з яких - випускники.

Завдяки вам ми отримали нагороду кращого дитячого бренду і для вас створили продукти, аналогів яких немає в світі:

1. Власна платформа для online навчання ментальній арифметиці Соробан®.

Коли перед нами постало питання, як навчати дітей в умовах карантину, ми направили всі зусилля IT-команди на розробку власної online платформи, за допомогою якої дитина в реальному часі, з учителем, може дистанційно тренувати свій мозок, навчаючись за методикою усного рахунку Соробан® . Тепер ми можемо гарантувати якість нашого навчання не тільки в класах, а й онлайн.





2. Унікальні електронні рахівниці E-Soroban.

Вперше ми представили ці рахівниці на Виставці IT-технологій в Токіо. E-Soroban виводять тренування на новий виток - діти бачать результат, адже рахівниці показують, моргаючи потрібним світлом, де правильно, а де помилка. Тренер бачить весь шлях вирішення і відразу розуміє, де дитина допустила помилку, як її виправити і що підтягнути в навчанні.



3. Штучний інтелект в 3D додатку Soroboom для домашніх завдань.

Новий, не схожий на все, що сьогодні є на ринку, з розумними алгоритмами і яскравою графікою, улюбленим героєм всіх соробанят дідом Соробаном® в 3D, додаток Soroboom можна скачати в гугл плей і аппстор, для Віндоус і мас.

Всі завдання в додатку студенту підбираються виключно розумною програмою домашнього завдання, яка враховує індивідуальні особливості дитини. Якщо тема погано закріплена - дає більш легкі завдання, поступово збільшуючи навантаження. Коли тема дитиною закріплена добре - завдання даються з більш складними прикладами, з підібраною потрібною швидкістю,з кількістю дій,з доданими вивченими темами для закріплення.



4. Онлайн Міжнародна Олімпіада Соробан®

Рівно рік тому, 3 вересня в додатку Soroboom ми надали можливість показати свої здібності серед усіх соробанят Міжнародної школи на Олімпіаді. Діти змагаються між собою в 6 темах, раз в день визначається переможець і дитина знає, що сьогодні вона перемогла, показала найкрутіший результат серед діток 8 країн світу. А коли досягає перемоги у всіх категоріях, то їй вручається диплом переможця з особистим підписом і поздоровленням від засновника школи Соробан® Юрія Новосьолова.

 



 

5. Своя мотиваційна сиcтема для соробанят на уроках: картки доповненої реальності, тематичні браслети, Сертифікати та Дипломи переможців.

Як відзначити досягнення дитини в потрібній темі, як мотивувати до домашніх тренувань, як показати їй, що вона « молодчина» і ми нею пишаємося? За кожну здану тему дитина отримує свій тематичний кольоровий браслет, де кожен колір відповідає конкретній темі. За зроблені цикли «домашки» дитині видається картка доповненої реальності з дідусем Соробаном®, який оживає в спеціальному додатку від школи. За певні завдання соробанщик отримує зірочки, за які в магазинах з брендовими подарунками може придбати улюблений приз.

Багато досягнень відзначаються дипломами, сертифікатами. В кінці повного курсу у всіх діток Випускний з врученням Диплому та кубка.



6. Навчання образного рахування людей віку 55+.

Ніхто і ніколи в світі не навчав образного усного рахування людей старшого віку. Класична Ментальна Арифметика стверджувала, що навчити образного (ментального ) рахування людей старше 16 неможливо. Ми навчили. І не просто навчили образно рахувати, а тренували мозок людей старшого віку. Перші результати поліпшення якості життя наші пенсіонери відчули вже через місяць тренувань.



Друзі, це тільки кілька наших яскравих перемог за останні пару років. Всі вони відбулися завдяки вам, адже все, що ми робимо, ми робимо для вас, для ваших діток, щоб майбутнє нашої країни було в руках активного, розумного і гідного покоління.

У нас попереду ще багато цікавих проектів, досягнень і перемог. А сьогодні ми вдячні кожному з вас за ту довіру, яку ви надали нам, приводячи в Соробан® найдорожче, що у вас є, - ваших діток.

 

Із днем народження, Соробан®!

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.