Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Шпаргалка батькам першокласника!

У вас першокласник? Вітаємо!Шпаргалка родителям первоклашки! І у вас, і у вашої дитини починається найперший серйозний період - школа. Основним завданням батьків у цей час є допомога в адаптації до шкільного навчання, шкільних буднів і життя в школі.

Що потрібно зробити перед тим, як відправитися до школи 1-го вересня?

  1. Познайомити дитину зі школою.
Поясніть, що таке школа, клас, хто такий вчитель, чого там вчать і навіщо туди приходять діти. Розкажіть правила й засади навчального закладу. Сходіть з дитиною до школи, у клас, познайомте з педагогом, зустріньтеся з майбутніми однокласниками й познайомтеся при неформальних умовах. Ідіть на курси, максимально наближені до шкільного побуту: сидіння на уроках за партою, домашнє завдання, вчитель, спілкування з однокласниками, вихід до дошки, робота в команді, змагання між учнями. Коли дитина вже знайома  з цим, їй буде легше адаптуватись у школі. Усі ці аспекти, а, головне, доброзичливу атмосферу, пропонує Школа Соробан®. Повний курс: 24 місяці, 2 уроки по 45 хв./35 хв. раз на тиждень і Д.З. щодня до 20 хв.
  1. Підготувати до нової ситуації мозок дитини.
Тренуйте пам''ять, концентрацію, увагу та мислення. Якщо мозок навчиться справлятися з навантаженнями, він буде легко навчатись. Кращою Методикою розвитку на сьогодні є Методика усного рахування Соробан®. Навчання в школі Соробан розвиває навички: - аналізувати інформацію, що надійшла, і виділяти головне; - працювати в режимі багатозадачності; - швидко мислити й концентруватися. Тренування в школі Соробан® підтримують віру дитини в себе, у свої сили. Як приємний бонус - діти починають  швидко рахувати.
  1. Тренувати гігієнічні навички дитини й вміння доглядати за собою.
Читати й писати вашу дитину навчать у школі, а ось зав''язувати шнурки, переодягатись, як і принципам індивідуальної гігієни, ви повинні навчити дитину до того, як вона піде до школи. Вчіть дитину самостійно їсти, мити руки без нагадування, правильно доглядати за собою після відвідування туалетної кімнати і т.д.
  1. Домовитися між собою.
Усі родичі, які беруть участь в житті дитини, повинні слідувати одній лінії поведінки щодо виховання й навчання. Домовтеся між собою, складіть правила й виконуйте їх усі разом. Коли мама й тато дають однакові установки й поради, дитині легше звикнути до навколишнього світу.
  1. Приділити увагу емоційному стану дитини.
Розмовляйте з нею про все, допомагайте вирішувати проблеми, що виникають, якщо вона про це просить, і контролюйте, якщо малюк не розповідає про проблему. Вчіть дитину це вирішувати самостійно, промовляйте й програвайте всілякі ситуації, які можуть виникнути в школі, розкажіть, як з них можна вийти правильно. Попереду 2 місяці літа, у вас і у дитини багато часу для того, щоб підготуватись до першого класу так, щоб цей важливий і потрібний період дорослого життя малюка був легким і приємним. А тренери Школи Соробан® із задоволенням допоможуть батькам у важкій і важливій справі підготовки дитини до школи. Читати ще: Що таке ментальна арифметика або шлях до успіху
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.