Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Спорт і мозок. Гармонія можлива!

kartinka-110-300x225Люди, які зробили вибір на користь спорту, роблять його усвідомлено й цілеспрямовано. Кожен прекрасно знає й розуміє, якої мети він прагне. Одні намагаються зробити ідеальним тіло, інші оздоровлюють організм в цілому. І при цьому всі розуміють, що без наполегливих щоденних тренувань досягти результату неможливо. Люди, які зробили вибір на користь спорту - це в основному рішучі, наполегливі, вольові особистості, що йдуть до своєї мети за допомогою тренувань тіла.

Під час занять спортом в організмі виробляються спеціальні хімічні речовини - ендорфіни, що сприяють припливу розумових і творчих сил. У спортсменів хороша пам''ять, завдяки викиду під час інтенсивних тренувань адреналіну й норадреналіну, які несуть відповідальність за її роботу.

А якщо знайомство зі спортом починається з малих років, то бонусів і не перерахувати.

І все це досягається щоденними серйозними тренуваннями, адже тільки кожного дня закріплюючи навички, можна перевести їх у звичку, а звичку - в образ життя.

Тому, як ніхто інший, спортсмени розуміються на методиках, що сприяють гармонійному розвитку людини.3556-1 Як і м''язам, нашому мозку потрібні щоденні тренування. Особливо актуальні ці тренування у віці до 11-12 років, коли йде інтенсивний його розвиток, йде формування й закріплення зв''язків між його клітинами. І можна уявити яку неймовірну користь принесе цілеспрямоване об''єднання спорту з корисною методикою розвитку в дитячому віці.

Школа усного рахунку «Соробан» відкриває вам програму для синхронного розвитку півкуль мозку, об''єднання роботи лівої та правої півкуль, зняття обмежень у всіляких здібностях дитини. Об''єднавши заняття спортом і заняття розумовою гімнастикою, ми отримаємо ідеальний варіант для розвитку маленької особистості, здатної «перевернути гори».

Додайте до користі спорту ще користь від усного рахунку, а це - відмінна концентрація уваги, розвиток усіх видів мислення, розвиток фотографічної пам''яті та пам''яті в цілому, розширення пізнавальних здібностей, інтелекту й багато іншого - і в підсумку ми побачимо розумну, здорову, щасливу, гармонійну й повноцінну дитину.

Усний рахунок - це навчання рахунку на рахівницях абак або соробан, на яких діти спочатку тренуються двома ручками, а потім переносять їх до своєї уяви, і з часом відточують мистецтво рахунку вже у своїй голові. Усний рахунок - це ідеальний інструмент розвитку, де мозок прокачується як м''язи. Ось приклад: дорослий, намагаючись вирішити приклад, робить це за допомогою пам''яті, витягаючи з надр лівої півкулі завчені в школі таблиці, а в усному рахунку дитина уявляє рахівниці та генерує відповідь, тобто постійно працює своїм «сірим м''язом». Це як дивитися футбол по телевізору чи самому бігати по полю з м''ячем - в якому разі ти навчишся грати?)))

Усний рахунок «Соробан» - це «гра з м''ячем», що постійно змушує мозок дитини працювати в повному й синхронному режимі.

Методика доступна дітям з 5 до 11 років. Заняття раз на тиждень по два уроки: діти 5-6 років по 30 хв і 10 хв перерва, у 7-11 років - по 45 хв з 10 хв перервою. Обов''язкові щоденні тренування на спеціально розробленому комп''ютерному тренажері для закріплення навичок (спортсмени знають важливість щоденних тренувань). Всі матеріали, рахівниці включені у вартість навчання. Консультації та підтримка тренерів щодня. Пробний місяць занять.

circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.