Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза
Ментальна арифметика для дітей в Україні за методикою Соробан
Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробанята стали фіналістами Всеукраїнської премії "Диво-дитина".

Диво-дитинаНарешті ми дочекалися цього чудового дня: оголошено список фіналістів ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРЕМІЇ "Диво-дитина" у номінації "Найтворчіша дитина", "Найгероїчніша дитина", "Найдивовижніша дитина". Наші студенти, близнюки Роман та Юрій Тарасови, які навчаються за методикою школи усного рахунку Соробан ® у місті Кременчук, вийшли у фінал цього особливого конкурсу. Номінація "Найдивовижніша дитина". Для того, щоб пройти всі умови цієї номінації, потрібно бути дитиною - рекордсменом з різних вправ Роман та Юрій Тарасовичфізичної культури (набивання м''яча, підтягування, та ін.), дитиною, у якої є унікальні і неймовірні здібності (феноменальна пам''ять, швидке множення/читання, сила, швидкість, гнучкість, та ін.), зокрема паранормальні (феноменальна інтуїція, яснобачення, пророкування, чутливість до енергетики) або дитиною, що володіє неймовірними знаннями і вміннями у ранньому віці і т.п. Наші соробанята — неймовірні діти, як і вся наша велика сім''я школи, яка розрослася вже на 6 країн і нараховує більше 20 000 учнів. Хлопчаки, вивчаючи у нас в школі усну образну лічбу, вирішили показати Україні свої здібності і позмагатися за звання "Найдивовижнішої дитини" нашої країни. У Романа та Юрія багато інших нагород та премій. Ми віримо в те, що саме вони стануть переможцями. За словами тренера юних талантів, хлопці легко додають і віднімають 4-ох значні числа в уяві, вміють помножити будь яке число на множники від 2 до 12 і все це за лічені секунди, швидше калькулятора. [mls_yt yt_url="https://youtu.be/t2F3V5HENl4" yt_height="320" yt_width="480"] А ще для них звичайні завдання надто легкі, і тому вони ускладнюють вирішення прикладів одночасно збираючи кубик Рубика. [mls_yt yt_url="https://youtu.be/QsEveM4IcaQ" yt_height="320" yt_width="480"] Тримаємо кулачки за наших хлопчаків, зовсім скоро вони виступатимуть у фіналі.  30 травня 2018 року Ольга Сумська, Віктор Новиков і ще багато відомих діячів мистецтва, науки, спорту, а також політики, будуть оцінювати фіналістів і нагороджувати заслуженими подарунками.

Вся школа Соробан ® з усієї України і наші закордонні колеги, підтримують наших хлопців та бажають їм перемоги, адже вони вкотре доведуть, що дітям зі школи Соробан ® підкоряються всі вершини.

[gallery columns="2" size="medium" ids="7816,7815"] Всеукраїнська премія "Диво -дитина". Читати ще: Україна має талант! Зірочка Луцького Соробану!      
circlecirclecircle

Хочете розвинути здібності вашої дитини?

Ми завжди раді відповісти на будь-які ваші питання, що стосуються навчання, тренування та методики Соробан®.

Зателефонуйте нам, домовтесь про зустріч, познайомтеся з тренером, поспілкуйтеся учнями та їх батьками. Ми готові похвалитися вам результатами навчання, розказати про наші інновації та показати новинки. Сайт має форму зворотнього зв'язку, якщо вам зручно, то можете отримати відповідь заповнивши форму або набравши на номер школи вашого міста.

Вас можуть зацікавити

Спробуйте наші додатки

Soroboom AR

Soroboom AR

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_iconhuawei_icon
Soroboom Lite

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Worlds of Soroban

Worlds of Soroban

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
Soroban Dance

Soroban Dance

appStore_icongooglePlay_icon

Soroboom Lite

appStore_iconmacOS_icongooglePlay_iconwindows_icon
logo_white

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov. Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без
письмової згоди власника.

Меню

Розклад Що таке Соробан? Блог Галерея Франшиза

Соробан® у інших країнах

by countryro countrycz country
com country
masterCard_iconvisa_icon

©Copyright 2013-2024 by Iurii Novosolov.
Всі права захищені.
Заборонено будь-яке копіювання матеріалів ресурсу без письмової згоди власника.